Οι απλήρωτοι γυμναστές στρέφονται με αγωγή τους κατά του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Οι απλήρωτοι γυμναστές στρέφονται με αγωγή τους κατά του ΠΑΟΔΑΠ

Στις δικαστικές αίθουσες έχει οδηγηθεί το θέμα των απλήρωτων γυμναστών στον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) μετά την αγωγή που άσκησαν για τη μη καταβολή των αποδοχών τους κατά τη διάρκεια τεσσάρων μηνών, εντός της περιόδου Σεπτέμβριος 2014 έως Ιούνιος 2015.

Ο ΠΑΟΔΑΠ τονίζει ότι υποστηρίζει τους συνεργάτες του καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ενώ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, σημειώνει ότι συνομίλησε μαζί τους για τη διευθέτηση του θέματος, ενώ παρέστη και στη συζήτηση της αγωγής και βεβαίωσε την εκ μέρους τους παροχή αθλητικού έργου κατά την περίοδο που αφορά στις διεκδικήσεις τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΠ:

ΠΑΟΔΑΠ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ, φορέας των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων, έχει αποδείξει έμπρακτα ότι υποστηρίζει ενεργά και με κάθε δυνατό νόμιμο τρόπο όλους τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής (γυμναστές) οι οποίοι απασχολούνται στα προγράμματά του και οι οποίοι αποτελούν εξαιρετικούς συνεργάτες του Οργανισμού.

Για τον λόγο αυτό, σχετικώς με την αγωγή που άσκησαν γυμναστές για την καταβολή αποδοχών παροχής υπηρεσιών κατά τη διάρκεια τεσσάρων (4) μηνών, εντός της περιόδου Σεπτεμβρίου 2014 – Ιουνίου 2015, ο πρόεδρος του Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ αφ’ ενός μεν συναντήθηκε μαζί τους σχετικά με τον χειρισμό του θέματος κι αφ’ ετέρου δε προσήλθε την 6.2.2017 στη συζήτηση της αγωγής και βεβαίωσε την εκ μέρους τους παροχή αθλητικού έργου και κατά τους τέσσερις (4) αυτούς μήνες, ώστε να εκδοθεί θετική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανωτέρω αξιώσεις προέκυψαν κυρίως διότι η τότε διοίκηση (2014) έως την παραίτησή της (31.8.2014) δεν είχε κινήσει καμία σχετική διαδικασία πρόσληψης γυμναστών για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Ιουνίου 2015 (συμβάσεις έργου/εργασίας, ΓΓΑ κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μετά τον Μάρτιο 2015 και έως σήμερα δεν έχει προκύψει το παραμικρό αντίστοιχο θέμα, εξαιτίας της έγκαιρης προετοιμασίας του Οργανισμού και της απασχόλησης γυμναστών και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μέσω της ΓΓΑ και μέσω ενδιάμεσου φορέα, εάν και όταν αυτό απαιτείται εξαιρετικά.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι περισσότεροι από τους γυμναστές συνεχίζουν την παροχή των υπηρεσιών τους, διότι αποτελούν πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο για τον Οργανισμό.        

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet