Ο Γιώργος Γκιουζέλης στο ρόστερ της Αγ. Παρασκευής
Αθλητισμός

Ο Γιώργος Γκιουζέλης στο ρόστερ της Αγ. Παρασκευής

Έναν νέο παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ της η Αγία Παρασκευή, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Γκιουζέλη. Ο 19χρονος φόργουορντ, που θα ενισχύσει την ΚΑΠ στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγίας Παρασκευής: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αγία Παρασκευή. Προέρχομαι από πολύ καλό πρόγραμμα, όπως αυτό του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ΚΑΠ ασχολούνται πολύ με τους νέους αθλητές. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας πάνω στο παρκέ».

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής του Γιώργου Γκιουζέλη, Δημήτρης Αποσκίτης, δήλωσε: «Είναι παίκτης που παίζει πολύ καλά στο λόου ποστ, βάζει την μπάλα στο παρκέ κι αν δουλέψει όπως πρέπει πιστεύω ότι θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Το γεγονός ότι είχε 15,1 πόντους μέσο όρο απλώς δείχνει ότι έχει επαφή με το καλάθι. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα θετικά του στοιχεία και να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΠ, «η Αγία Παρασκευή ολοκληρώνει το ρόστερ της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας νέα παιδιά με δίψα για διάκριση κι έμπειρους παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν με ασφάλεια στα δύσβατα μονοπάτια της Β΄ Εθνικής. Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι ο προτελευταίος παίκτης, που θα συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο. Γεννήθηκε το 1995, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι γόνος πρώην μπασκετμπολίστα (ο πατέρας του έπαιζε με τον Ηρακλή στην Α1). Με ύψος 2,04μ. ο νεαρός πάουερ φόργουορντ είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Είχε ενεργή συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα πρωταθλήματα των «πρασίνων» στην ΕΣΚΑ, ενώ αναδείχθηκε δύο φορές δευτεραθλητής στο Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet