Ο ΠΑΟΔΑΠ κλείνει τις αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις του για το κοινό
Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΔΑΠ κλείνει τις αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις του για το κοινό

Με απόφαση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) από σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου, οι αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές του είναι μη προσβάσιμες στο κοινό και δεν επιτρέπεται η είσοδός τους σε αυτές.

Την απόφαση υπαγόρευση, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Σπύρος Παπασπύρος, το γεγονός ότι παρατηρείται το φαινόμενο, οι εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ (ιδίως του Αθλητικού Κέντρου Νότου και του Πολιτιστικού και Αθλητικού πάρκου «Σταύρος Κώτσης», στο πρώην στρατόπεδο «Χρ. Σπυρούδη») να κατακλύζονται από παιδιά, ασυνόδευτα ή όχι. Μάλιστα, συμβουλεύει τους γονείς «να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης», συμπληρώνοντας ότι «το γεγονός ότι ανεστάλη η λειτουργία των σχολείων, δεν σημαίνει ότι είναι μια ακόμη ευκαιρία για επιπλέον διακοπές.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «είναι σαφές πως η περίοδος που διανύουμε απαιτεί ψυχραιμία, αλλά ταυτόχρονα και περίσκεψη και λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας έναντι της διασποράς του ιού “covid-19”».

Συνεχίζοντας υπογραμμίζει ότι «για τους λόγους αυτούς, στο πλαίσιο των κυβερνητικών και δημοτικών μέτρων, ο ΠΑΟΔΑΠ ανέστειλε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματά του. Παράλληλα, τα αθλητικά σωματεία ανέστειλαν τον μεγαλύτερο όγκο των δραστηριοτήτων τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet