ΠΑΟΔΑΠ: Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα αντισφαιρίσεως στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

ΠΑΟΔΑΠ: Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα αντισφαιρίσεως στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής

Υπεγράφη, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο γηπέδων αντισφαιρίσεως που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα ανακατασκευασθούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5τ.μ.

Επιπροσθέτως, θα πραγματοποιηθεί αλλαγή του παλαιού συρματοπλέγματος περιμετρικά των γηπέδων, καθώς επίσης εργασίες συντήρησης και βαφής των κολώνων και των τοιχίων του εν λόγω αθλητικού χώρου και θα γίνει επιμήκυνση στη σχάρα υδροσυλλογής.

Το έργο, δαπάνης ύψους 23.000 ευρώ, θα ξεκινήσει την ερχομένη εβδομάδα (6 – 12 Ιουλίου) και θα παραδοθεί πριν το τέλος Ιουλίου.

Με αφορμή την ανακατασκευή του γηπέδου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, δήλωσε:

«Είναι το πρώτο μεγάλο, για τα δεδομένα του ΠΑΟΔΑΠ, έργο υποδομής, που πραγματοποιείται από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, μετά από αρκετά χρόνια.

»Αποτελεί μια από τις δεσμεύσεις της διοικήσεως, για το έτος 2020, που υλοποιείται, στο δε άμεσο μέλλον (εντός της θερινής περιόδου) θα υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες».

Η συγκεκριμένη ανακατασκευή, όπως και οι επόμενες, έτυχαν της υποστηρίξεως και της συμπαραστάσεως της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του Οργανισμού, προς την κατεύθυνση της κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη των δομών και υποδομών του ΠΑΟΔΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet