Ποιοι αγνοούν προκλητικά την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής;
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ποιοι αγνοούν προκλητικά την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής;

Με μία οξύτατη ανακοίνωση η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής καταγγέλλει ότι αγνοείται προκλητικά από τα αρμόδια όργανα αθλητικά όργανα και καλεί τη νέα ηγεσία του υπουργείου να “κόψει τον ομφάλιο λώρο” μεταξύ Διαιτησίας και Σωματείων Αξιολόγησης και Ορισμού Διαιτητών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΠ:

Ζητήσαμε παρατηρητές διαιτησίας στους κρίσιμους αγώνες  ΚΑΠ – Γ.Σ. Αμαρουσίου και Α.Σ. Παπάγου – Κ.Ο. Χολαργού, που θα κρίνουν την παραμονή στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, καθώς και εξέταση αντικατάστασης του διαιτητή Διμπινούδη, λόγω του πολύ κακού πρόσφατου ιστορικού και της σχετικής φημολογίας. Μετά από διάφορες παλινωδίες και προφανώς άνωθεν παρεμβάσεις, μας απάντησαν αρνητικά για τους παρατηρητές. Τι άραγε φοβούνται; Για τον διαιτητή μας αγνόησαν, όπως επιδεικτικά και προκλητικά μας αγνοούν όλο τον χρόνο και αρνούνται να μας απαντήσουν.

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί κάναμε το λάθος και προσφύγαμε στο ΑΣΕΑΔ, όπου κατέπεσε ο άδικος και εξωφρενικός μηδενισμός της ομάδας μας στον αγώνα ΚΑΠ – Κ.Ο. Χολαργός. Είναι δε τόσο μεροληπτική και εμπαθής η συμπεριφορά τους που κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της ομόφωνης απόφασης του πενταμελούς Συμβουλίου, που αποτελείται από έμπειρους τακτικούς δικαστές!!! Ζήτησαν μάλιστα την αναβολή της εκδίκασης, περιμένοντας μήπως το θέμα… καθαρίσει διαφορετικά.

Από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, αλλά και με περισσότερη ένταση μετά την απόφαση που μας δικαίωσε, έχουμε υποστεί ένα απίστευτο κατατρεγμό. Για να μην οξύνουμε τα πράγματα επί τρεις μήνες δεν έχουμε κάνει καμμία ανακοίνωση για τη διαιτησία, παρόλο που έχουν γίνει εξωφρενικές αδικίες στην ομάδα μας.

Εν προκειμένου όμως για τον Διμπινούδη σας παραπέμπουμε στην ανακοίνωση του Αμύντα για τον αγώνα Χολαργός – Αμύντας και στα δημοσιεύματα του e-basket για τον περσινό και φετινό αγώνα Φιλαθλητικός – ΚΑΠ και ΚΑΠ – Φιλαθλητικός (Διαιτησία για σεμινάριο (vid)“Εμπαθής και προκλητικός”). Δεν χρειάζονται σχόλια, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εκείνο όμως που προξενεί εντύπωση είναι και η μεθοδολογία! Τα χονδροειδή λάθη τα συνοδεύει και η τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Διπλή η ζημιά. Έτσι κύριοι διαμορφώνεται η βαθμολογία και παίζεται η κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική υπό την κρίση και διαιτησία όλως συμπτωματικά του Διμπινούδη.

Να το γνωρίζουν όμως όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι το βίντεο αυτού του αγώνα θα ανέβει στο youtube, όχι για να ελεγχθούν οι διαιτητές από τα θεσμοθετημένα όργανα (δεν μας  έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πράξεις), αλλά για να διαπιστώσει το φίλαθλο κοινό και η νέα αθλητική ηγεσία πώς εφαρμόζεται το αυτοδιοίκητο… στην πράξη.

Επισημαίνουμε, για άλλη μια φορά, ότι αν δεν κοπεί ο ομφάλιος λώρος που συντηρεί την αμφίδρομη σχέση Διαιτησίας – Σωματείων Αξιολόγησης και Ορισμού Διαιτητών, τα Εθνικά Πρωταθλήματα θα  βρίσκονται στο έλεος του παρασκηνίου και της διαπλοκής.

Ζητούμε απο τη νέα αθλητική ηγεσία, με τη συναίνεση της ΕΟΚ (ποιος δε θέλει τη διαφάνεια;), να επιβληθεί διαδικασία ΚΛΗΡΩΣΗΣ και όχι ΟΡΙΣΜΟΥ διαιτητών και μάλιστα παρουσία τακτικού δικαστή και εκπροσώπου του γεν. γραμματέα Αθλητισμού.

Απευθυνόμενος τέλος προς τους οπαδούς της ομάδας μας, τους διαβεβαιώνουμε ότι σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόμαστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και κυρίως για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές περιβάλλον. Θα επενδύσουμε στους νέους αθλητές, στα αγωνιστικά τμήματα και στις ακαδημίες που αποτελούν τη δύναμη του συλλόγου και πρωταγωνιστούν σε όλους τους τομείς. ΔΕΝ θα επενδύσουμε σε εξω-αγωνιστικές δραστηριότητες, σε διαιτητική εύνοια και σε συναλλαγές με καθάρματα που λυμαίνονται τον χώρο.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας και τη στήριξή σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet