Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ: Δεν έχουμε παραχωρήσει έδρα και ώρες χρήσης στον ΟΦΚΑ Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ: Δεν έχουμε παραχωρήσει έδρα και ώρες χρήσης στον ΟΦΚΑ Αγίας Παρασκευής

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρος Παπασπύρος, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση, μετά την ανακοίνωση του Σωματείου Κλασικού Αθλητισμού «ΟΦΚΑ Αγίας Παρασκευής», για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ημερών και ωρών, αλλά και για τον τόπο των δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα το σωματείο εμφανίζει, σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του, ότι χρησιμοποιεί ως έδρα το Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης». Ωστόσο, ο κ. Παπασπύρος τονίζει ότι το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ δεν έχει παραχωρήσει στο εν λόγω Σωματείο ούτε τη συγκεκριμένα έδρα, ούτε ώρες χρήσης, κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού» εκ μέρους του συγκεκριμένου συλλόγου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ αναφέρει για το γεγονός:

«Πληροφορήθηκα ότι στην επίσημη ιστοσελίδα νεοσύστατου Αθλητικού Σωματείου Κλασικού Αθλητισμού (στίβου) με την επωνυμία “ΟΦΚΑ Αγίας Παρασκευής” καλούνται να εγγραφούν στο Σωματείο παιδιά και ενήλικες. Παρατίθεται μάλιστα και εκπαιδευτικό πρόγραμμα ημερών και ωρών. Για πληροφορίες ως τόπος ορίζεται το “Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο “Σταύρος Κώτσης” (πρώην στρατόπεδο “Χρ. Σπυρούδη”).

»Είμαι υποχρεωμένος ως πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ να πληροφορήσω τους ενδιαφερόμενους τα εξής, για την άρση κάθε παρεξηγήσεως:

  • Αρμόδιο για την παραχώρηση έδρας και ωρών χρήσεως από αθλητικά σωματεία των αθλητικών χώρων είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ.
  • Το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ δεν έχει παραχωρήσει στο εν λόγω σωματείο ούτε έδρα ούτε ώρες χρήσεως στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο “Σταύρος Κώτσης” (πρώην Στρατόπεδο “Χρ. Σπυρούδη”). Το σωματείο υπέβαλε χθες αίτημα, το οποίο θα εξετασθεί εν ευθέτω χρόνω. Το ανηρτημένο από το σωματείο πρόγραμμα είναι αυθαίρετο.
  • Θεωρώ την ενέργεια του Σωματείου ως ένδειξη ελλείψεως σεβασμού προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ.
  • Καλώ το Αθλητικό Σωματείο ΟΦΚΑ Αγίας Παρασκευής να αποσύρει τη δημοσίευση αυτή από την επίσημη ιστοσελίδα του, έως ότου το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ αποφασίσει για την παραχώρηση ή μη έδρας και ωρών χρήσεως».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet