Πρόσληψη τεσσάρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής από τον ΠΑΟΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πρόσληψη τεσσάρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής από τον ΠΑΟΔΑΠ

Την πρόσληψη τεσσάρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) με ωριαία αποζημίωση (ωρομίσθιο) ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Οι προσλήψεις αφορούν στις ακόλουθες ειδικότητες:

  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στον Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό ή στην Ευρωστία και Υγεία ή στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου: 2 καθηγητές
  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό ή στην Ευρωστία και Υγεία ή στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου και εμπειρία στην Προσχολική Αγωγή: 1 καθηγητής
  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Ειδική Φυσική Αγωγή ή στην Προσαρμοσμένη Φυσική/Κινητική Αγωγή ή στην Άσκηση σε ειδικούς πληθυσμούς: 1 καθηγητής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν απλή αίτηση, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9:30 έως 14:30, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του ΠΑΟΔΑΠ στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Ν. Αττικής, Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 153 42 Αγία Παρασκευή,  απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ΄ όψιν κ. Παρασκευόπουλου Παρασκευά (τηλ. επικοινωνίας: 210 6002223).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet