Σε γιορτή του μαζικού αθλητισμού εξελίχθηκε το 1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Σε γιορτή του μαζικού αθλητισμού εξελίχθηκε το 1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το 1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022, στο στάδιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη»), με διοργάνωση από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), τον Αθλητικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ) και τον Όμιλο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΟΦΚΑ) Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος, ήταν μία πολύ όμορφη γιορτή του μαζικού αθλητισμού, στην οποία συμμετείχαν 250 παιδιά των δημοσίων δημοτικών σχολείων της πόλης, σε αγώνες δρόμου 50, 60 και 300 μέτρων (ανάλογα με την ηλικία τους), στο ριπτικό vortex και στο άλμα εις μήκος. Τα παιδιά παρακολούθησαν να συμμετέχουν και να αγωνίζονται οι γονείς τους, που χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν όλα τα παιδιά.

Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με αθλήματα του κλασικού αθλητισμού, γνώρισαν τον ανακαινισμένο χώρο του σταδίου και ένιωσαν την χαρά της συμμετοχής, που ήταν ο σκοπός μας ώστε να πάρουν ερεθίσματα για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Σε όλα τα παιδιά, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σε όσους αναδείχθηκαν πρώτοι σε κάθε κατηγορία, και δεν ανήκουν σε κάποιον από τους Αθλητικούς Συλλόγους, ο ΠΑΟΔΑΠ προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά του, του κλασικού αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν την επιθυμία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους καθηγητές φυσικής αγωγής, στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΠΑΟΔΑΠ, καθώς και σε όσους μόχθησαν για να επιτευχθεί το άρτιο αυτό αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ανακοίνωσε τη διοργάνωση για το 2023, του 1ου Σχολικού Πρωταθλήματος για όλα τα αθλήματα, για τα παιδιά των σχολείων της πόλεως.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Σάρκουλας, Γιάννης Αργυρός και Νίκος Ζόμπολας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γιάννης Δερματάς, οι πρόεδροι των Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Κώστας Γουργούλης και Θόδωρος Μπουρλιάσκος, αντιστοίχως, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, ο τέως αντιδήμαρχος Κώστας Τσιαμπάς, ο τέως αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης, η γενική γραμματέας της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων Φαίη Βαζούρα, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Θάνος Θανόπουλος, ο διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φίλιππος Νικηταΐδης και η οργανωτική γραμματέας της παρατάξεως Αγία Παρασκευή η Πόλη μας Νικολέττα Μπελεχρή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet