Σπύρος Παπασπύρος: Εκεί που μας χρωστούσαν…
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Σπύρος Παπασπύρος: Εκεί που μας χρωστούσαν…

Απάντηση στον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο δίνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος σχετικώς με την ανακοίνωση του πρώτου για το θέμα των εργαζομένων στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παραρασκευής.

Ειδικότερα, ο κ. Παπασπύρος σημειώνει στην απάντησή του:

«Η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ να ανακαλέσει την απόφασή της να ασκήσει έφεση κατά αποφάσεως Δικαστηρίου για μέρος παροχών προς εργαζομένους στον Οργανισμό, υπερασπιζόμενη δήθεν τα δικαιώματά τους.

Κατ΄ αρχάς, η άσκηση της εφέσεως δεν αποφασίσθηκε μόνο από τη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ αλλά από το Διοικητικό του Συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένης και της παρατάξεως Νίκη. Το ότι με την ανακοίνωσή της η παράταξη αυτή, “αυτοαδειάζεται” κυριολεκτικά (κατά λάθος ψηφίσαμε) δεν με αφορά, αλλά δείχνει μέχρι πού μπορεί κάποιος να φθάσει για να φανεί αρεστός.

Αυτό, επίσης, που δεν λέει η Νίκη με την ανακοίνωσή της είναι ότι αυτό το χρέος το δημιούργησε η ίδια στη θητεία της το 2017 (μαζί με άλλα, πάνω από 350.000 ευρώ, χρέη που μας κληροδότησε και πληρώσαμε εντόκως από το 2020 έως σήμερα). Εάν η Νίκη ήταν “φιλεργατική”, όπως θέλει να παρουσιάζεται, γιατί δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους το 2017; Γιατί δεν έδωσε ο κ. Σταθόπουλος,  τότε δήμαρχος, εντολή να πληρωθούν άμεσα; Και δεν πλήρωσε όχι μόνο τις παροχές αλλά και τα δεδουλευμένα τους.

Αυτό, με τα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση στον ΠΑΟΔΑΠ, έχει μεταβληθεί πλέον σε μάστιγα για τη σημερινή. Όσον αφορά στην ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ για το ίδιο θέμα, σύντομα θα ενημερώσω τους πολίτες με στοιχεία για το τι ακριβώς συμβαίνει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet