Σπ. Παπασπύρος: Η διοίκηση Σταθόπουλου – Παπαμιχαήλ «νοικοκυρεύει» φίλους, γνωστούς και κόλακες
Αθλητισμός

Σπ. Παπασπύρος: Η διοίκηση Σταθόπουλου – Παπαμιχαήλ «νοικοκυρεύει» φίλους, γνωστούς και κόλακες

«Επίθεση» κατά του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σωτήρη Παπαμιχαήλ, αλλά και του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, εξαπολύει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος.

Ο κ. Παπασπύρος επισημαίνει ότι ο Οργανισμός έχει τη δυνατότητα να προσλάβει 11 μόνιμους εργαζόμενους, αλλά, αντιθέτως, διαθέτει, όπως τονίζει, ελάχιστους συμβασιούχους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον κ. Παπασπύρο, η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, αντί να προσλάβει μόνιμους εργαζόμενους, προτιμάει να προσλάβει ειδικό σύμβουλο, να δημιουργήσει «μπαντίνα», να δίνει διαφημίσεις σε έντυπα που τη στηρίζουν και να συνδιοργανώνει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα τονίζει ότι η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ «“νοικοκυρεύει” μόνον φίλους, γνωστούς και κόλακες».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Για τον ΠΑΟΔΑΠ (πάλι)…

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΔΑΠ διαθέτει ελάχιστους (για τις ανάγκες του) μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους, ελάχιστους μόνιμους γυμναστές, ελαχιστότατους μόνιμους γενικών καθηκόντων και καμία μόνιμη καθαρίστρια. Όλοι αυτοί, υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, αλλά και στην κακή και αυταρχική συμπεριφορά της διοικήσεως (σας υπενθυμίζω την αναφορά του συνόλου σχεδόν των υπαλλήλων, φωτογραφίες επισυνάπτω, την οποία ο κ. δήμαρχος έβαλε σε κάποιο συρτάρι του σιωπών).

Οι ανάγκες καθαριότητος, καλύπτονται επί του παρόντος από συμβασιούχους που με νύχια και με δόντια παραμένουν στις θέσεις τους (άγνωστο έως πότε όμως), αφού έπεσαν θύματα ψευδών υποσχέσεων της κυβερνήσεως, αλλά και της δημοτικής Αρχής. 

Ο ΠΑΟΔΑΠ, όμως, έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα προσλήψεως μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, συνολικά 11 τον αριθμό. Αντί λοιπόν να προσλάβει μόνιμους υπαλλήλους κάποιων κρισίμων ειδικοτήτων (καθαρίστριες, γενικών καθηκόντων), η διοίκηση των κ.κ. Σταθόπουλου – Παπαμιχαήλ (αν και αμφιβάλλω ότι ο πρώτος ασκεί κάποια «διοίκηση») προτίμησε να ψηφίσει 15.000 ευρώ για την αμοιβή «ειδικού συμβούλου» για ένα έτος (κάπου έχει χαθεί αυτός), 8.500 ευρώ για τη δημιουργία «μπαντίνας» (που παρήλασε μόνο την 25η Μαρτίου και μάλιστα χωρίς να παιανίσει έστω ένα εμβατήριο), αρκετές χιλιάδες ευρώ για διαφημίσεις (κατόπιν εορτής, αλλά με «αντίδωρο» εμετικές κολακείες για τη διοίκηση σε τοπικά έντυπα), χιλιάδες ευρώ σε «συνδιοργανώσεις» ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και απώλεια εσόδων σε χαριστικές εκπτώσεις σε υπαλλήλους της ΕΡΤ (πώς αλλιώς θα έβγαινε ο πρόεδρος στο «γυαλί» για να διαδώσει ψεύδη και ανακρίβειες), αλλά και από χρεωστούμενα διαφημίσεων και ενοικιάσεως χώρου στον Δημοτικό Κινηματογράφο, που όπως φαίνεται μάλλον τα εισέπραξαν ιδιώτες.

Όλα χρειάζονται, αλλά με μέτρο και χρηστή διαχείριση. Πρώτα κοιτάς να νοικοκυρέψεις το σπίτι σου και μετά (όταν τα καταφέρεις) προχωράς ένα βήμα παραπέρα. Η σημερινή διοίκηση, με σύμφωνη γνώμη σύσσωμης της δημοτικής Αρχής, «νοικοκυρεύει» μόνον φίλους, γνωστούς και κόλακες.

Καταγγελία ΣΕΔΑΠ κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Σ. Παπαμιχαήλ (Μέρος Α)
Καταγγελία ΣΕΔΑΠ κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Σ. Παπαμιχαήλ (Μέρος Β)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet