Στους 8 του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος προκρίθηκε ο ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Στους 8 του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος προκρίθηκε ο ΓΣΑΠ

Στους 8 του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος προκρίθηκε η ομάδα γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) με νίκη της επί της Α.Ε. Πυλαίας.

Στο κλειστό του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος (Θεσσαλονίκη) η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αντιμετώπισε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 την Α.Ε. Πυλαίας (Α2 – Βόρειος όμιλος), μετά από ένα πολύωρο κουραστικό ταξίδι με πούλμαν (έγερση στις 4 το πρωί της Κυριακής) και με άφιξη στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Έτσι η ομάδα του ΓΣΑΠ μπήκε αγχωμένη στο παρκέ. Για σχεδόν 20΄ λεπτά προσπαθούσε να βρει τα «πατήματά» της απέναντι σε μια ομάδα νεανική, η οποία προσπαθούσε με πάθος και δυνατό παιχνίδι να φτάσει στη νίκη. Το προσπέρασμα στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου επέδρασε στην άνοδο της ψυχολογίας των γυναικών της Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα στο γ΄ δεκάλεπτο στην ουσία «καθάρισε» την υπόθεση «πρόκριση στους 8», ενώ στο δ΄ δεκάλεπτο άντεξε στην ύστατη αντεπίθεση της Α.Ε. Πυλαίας, η οποία μάλιστα γύρω στο 35΄ μείωσε τη διαφορά στους 6 πόντους. Ο αγώνας έληξε με σκορ 52-64 υπέρ του ΓΣΑΠ.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κατακτώντας τη νίκη προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου Γυναικών, μόνη ομάδα της Α2 κατηγορίας, μαζί με άλλες επτά της Α1!

Για την πρόκριση στους 4, αντίπαλος του ΓΣΑΠ θα είναι ο Παναθηναϊκός, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, σε έναν αγώνα που θα είναι μια γιορτή για το μπάσκετ της πόλης της Αγίας Παρασκευής. Ο αγώνας αυτός θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό Κοντοπεύκου, γήπεδο που πρέπει να υπερχειλίσει από τους φίλαθλους της καλαθοσφαίρισης.

Η διοίκηση του Συλλόγου δίνει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και τους προπονητές τους για την επιτυχία στο Κύπελλο και σημειώνει ότι η ομάδα πρέπει τώρα να αφήσει επειγόντως πίσω της τους πανηγυρισμούς και να ασχοληθεί άμεσα με τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 (νότιος όμιλος) που θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στο Κοντόπευκο με αντίπαλο τα Μελίσσια. «Πρέπει να δούμε αυτοκριτικά τη μέχρι τώρα πορεία μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας (που παραμένουν πολλά και αδικαιολόγητα), αν θέλουμε να σταθούμε με αγωνιστική επάρκεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2» τονίζει η διοίκηση του Συλλόγου.

Δεκάλεπτα: 16-13, 13-19, 10-17, 13-15.

Α.Ε. Πυλαίας (Λίτσου Χ.): Γρηγοριάδου, Ντόζη, Ντάμπη 4, Δραγκόλα, Λάλου 8, Νότη 7, Παπαδάκη 7, Τσιουρλίνη, Τζήκα, Βατσιτσίδου 16, Τζήμου 10, Σταματέλου.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα, Κοντογιάννη 4, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 5, Κανιαδάκη, Βελούδου 8, Λωσταράκου 7, Καζαντζίδου 8, Καράμπελα, Γιουκάκη 20(5), Κούκη, Μερισιώτη 7.

Κορασίδες ΓΣΑΠ - Α.Ο. ΜαρκόπουλουΣτο «μέτωπο» των κορασίδων, η ομάδα του ΓΣΑΠ κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Μαρκόπουλου, με τελικό σκορ 46-32.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής εμφανίστηκε βελτιωμένη συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα, τόσο στην επίθεση όσο και την άμυνα, αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν τα κορίτσια σε όλες τις προπονήσεις τις εβδομάδας.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στις αθλήτριες και στον προπονητή της ομάδας και τους εύχεται καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 15-05, 10-12, 12-10, 09-05.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λαιου, Κανιαδάκη, Κούκη, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Ηλιόπουλος, Μπαγλαντζής): Σουρμπάτη, Σταμέλου, Μαρίνη, Βλάχου, Μπαϊρακτάρη, Πίντζου, Φέγγου, Μεθενίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet