Τέσσερις νίκες σε τρεις ημέρες πέτυχαν οι ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Τέσσερις νίκες σε τρεις ημέρες πέτυχαν οι ομάδες του ΓΣΑΠ

Τέσσερις νίκες σε τρεις ημέρες πέτυχαν οι ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ). Ξεκίνησαν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 οι κορασίδες με την ευρεία νίκη επί της ομάδας του Προμηθέα, συνέχισαν οι μίνι κορασίδες το μεσημέρι της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014 επί της δυνατής ομάδας του Άρη Χολαργού, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα οι νεάνιδες πέτυχαν πολύ σημαντική νίκη επί του ΑΜΥΝΤΑ στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Νεανίδων ΕΣΚΑ. Την εορταστική εικόνα συμπλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014, στο Κοντόπευκο, η γυναικεία ομάδα επί της πολύ ισχυρής και ισόβαθμης μέχρι εχθές ομάδα της Ηλιούπολης.

Αναλυτικά:

Παρά τις πολλές ελλείψεις, λόγω σχολικών εκδρομών, η ομάδα κορασίδων της Αγίας Παρασκευής κέρδισε εύκολα την αντίστοιχη του Προμηθέα με σκορ  Προμηθέας – ΓΣΑΠ 28-44. Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό στο ξεκίνημα, στη συνέχεια όμως η ομάδα του ΓΣΑΠ βρήκε ρυθμό και ξέφυγε εύκολα στο σκορ. Στο παιχνίδι αυτό δόθηκε και χρόνος συμμετοχής από τον προπονητή σε αρκετές μικρότερες αθλήτριες από το τμήμα του μίνι.

Από την επόμενη αγωνιστική 10 Ιανουαρίου 2015 αρχίζει η σειρά των κρίσιμων παιχνιδιών, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας κορασίδων της Αγίας Παρασκευής στην κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 04-08, 06-10, 05-16, 13-10

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Γ.Σ. (Κατσαμπέκης): Πατέλη, Μπεζαΐτη, Κατσαρέλια, Γεωργιάδη, Σταύρου, Τσακίρογλου, Αϊβατίδου, Χαραλαμπίδη, Αδάμου, Γαλιατσάτου, Μαλολλάρι, Σπυροπούλου.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Λούκα, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Κατωμέρη, Κούκη, Λαχανά, Χονδροπούλου, Κακοσούρη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα μίνι του ΓΣΑΠ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο Κοντόπευκο, επί του Άρη Χολαργού. Από την αρχή πήραν το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος. Ο αγώνας έληξε με σκορ 46-32.

Τα μικρά της Αγίας Παρασκευής βελτιώνονται συνεχώς, όμως χρειάζονται συνεχή δουλειά σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα όμως στο σουτ και στην τελική προσπάθεια, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου. Η διοίκηση μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια για τον ενθουσιασμό τους και στην προπονήτριά τους για το αξιόμαχο σύνολο.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Κακοσούρη, Γρηγορίου, Μπουντουροπούλου, Πλώτα, Καρτάκη, Καρακατσάνη, Ανδρικοπούλου, Λαχανά, Πανταζή, Κατωμέρη.

ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αθανασίου, Στατίκη): Παπουτσή, Χριστοφίδη, Κανελλοπούλου, Δασκαλοπούλου, Καβάσιλα, Ντούλο, Ιντζόγλου, Σαϊτα, Πανταζή, Τσενόλη, Πάνο, Μαργαρίτη.

Με το ανακουφιστικό σκορ  ΓΣΑΠ – Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ 48-38 ξεκινούν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ το χριστουγεννιάτικο ρεπό τους! Νίκη που ήταν επιθυμητή, αλλά και εφικτή, καθώς η αντίπαλη ομάδα ήταν σε ανάλογο επίπεδο με αυτό της ομάδας της Αγίας Παρασκευής. Παρ΄ όλα αυτά τα λάθη, κυρίως στην επίθεση δεν έλειψαν, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στη συνέχεια η ομάδα του ΓΣΑΠ έδειξε μεγαλύτερη μαχητικότητα, όμως ο μεγάλος αριθμός των χαμένων λέι-απ (επτά! σε όλο τον αγώνα) και η μικρή συμμετοχή στο σκορ και άλλων αθλητριών πέραν των δύο, στέρησαν τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής από μία ευρεία νίκη.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά της σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή τους και στην ανακοίνωσή της συνεχίζει «Τους περιμένουμε όλους ανανεωμένους την καινούργια χρονιά»… στις 11 Ιανουαρίου 2015, στο παιχνίδι εκτός έδρας με το Γαλάτσι.

Δεκάλεπτα: 07-12, 16-06, 16-13, 09-07

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 22 (2), Λούκα, Κανιαδάκη, Τραυλού, Μπόλτση, Κούτρη, Σιγιώργη 20, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 2, Κούκη, Κουσίνα, Καράμπελα 4.

ΑΜΥΝΤΑΣ Α.Ο. (Πομόνης): Κολβάσκα, Καραχάλιου, Παπαθανασίου, Κακκαβά, Ρούσσου, Καστρινού 2, Χονδρουλάκη, Σούλτη 18 (1), Καραντζάλου 15, Πάλι 3(1), Κούκα.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014, στο Κοντόπευκο, επί της Ηλιούπολης με σκορ 54-52. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ από το β΄ δεκάλεπτο και μέχρι το τέλος. Αυτή τη φορά όμως τις κρίσιμες στιγμές δεν έγιναν λάθη και έτσι η Αγία Παρασκευή πήρε το «ροζ» φύλλο. Η νίκη αυτή ήταν από πολλές πλευρές πολύ σημαντική, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου, «από ψυχολογικής πλευράς, αφού ήρθε μετά τον άδικο και άτυχο αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, αλλά και επειδή επιτεύχθηκε για μια ακόμη φορά με τη διαιτησία να μην μας παίζει 50-50 και μάλιστα μέσα στην έδρα μας». Από βαθμολογικής πλευράς η νίκη ήταν σπουδαία, αφού εκτός του ότι διατηρεί τις γυναίκες του ΓΣΑΠ στην πρώτη θέση, απέκτησαν και  μεγάλο πλεονέκτημα (2-0) για τους αγώνες των πλεϊ- οφς απέναντι στην Ηλιούπολη, (εφ΄ όσον βέβαια τελικά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είναι στην τετράδα των πλεϊ- οφς). Αλλά και από αγωνιστικής πλευράς, ήταν σημαντική η νίκη, συνεχίζει η ανακοίνωση, «διότι το τελευταίο δεκαήμερο παίξαμε τρία ντέρμπι κορυφής και κερδίσαμε τα δύο με τη μισή ομάδα να έχει προβλήματα τραυματισμών και επομένως με βασικές απουσίες από την προπόνηση. (Μαστρογιαννίδου, Γιουκάκη, Χαρίτου, Μερισιώτη). Αυτό το αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά σήμερα, όχι για να δικαιολογήσουμε τις μέτριες εμφανίσεις,  αλλά απεναντίας γιατί με αυτές τις δυσμενείς συνθήκες πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η διοίκηση μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και στους προπονητές μας, εύχεται «καλή ξεκούραση» και… «να επιστρέψουμε γεροί και ορεξάτοι στις 19 Ιανουαρίου 2015 στον αγώνα με το Γαλάτσι για τη συνέχεια του συναρπαστικού εφετινού πρωταθλήματος».

Δεκάλεπτα: 14-09, 11-18, 15-13, 14-12

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 13, Γκάνια 3(1), Χαρίτου 10(2), Τσιαδή 6, Τουρνατζή, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 4, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 16(1), Κούκη, Μερισιώτη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Στανέλος, Γερεουδάκης): Καββαδία 20, Γεωργούση 16(2), Καραΐνδρου, Κολοβού 2, Καραβού, Τσαρουχά 6, Χατζηευσταθίου 3, Καλοπίτα 3, Λεντζάκη, Μπακαλέξη 2, Μουσάδη, Κορακίτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τους ΓΣΑΠ εύχεται, με ανακοίνωσή του, καλές γιορτές σε όλες τις αθλήτριες του ΓΣΑΠ, όλων των τμημάτων και στους γονείς τους, στους προπονητές και στους φίλους του Συλλόγου, καθώς και σε όλον τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet