Την εξέλιξη των προγραμμάτων που παρέχει σε μαθητές συζητά ο ΠΑΟΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Την εξέλιξη των προγραμμάτων που παρέχει σε μαθητές συζητά ο ΠΑΟΔΑΠ

Την εξέλιξη των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων που παρέχονται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) προς τους μαθητές σχολείων του Δήμου συζήτησαν ο πρόεδρος του Οργανισμού και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ΠΑΟΔΑΠ και συγκεκριμένα του προέδρου του, Σπύρου Παπασπύρου, επισημαίνεται:

Αθλητισμός, Πολιτισμός και σχολεία

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της pροέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και του προέδρου του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, στα γραφεία διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ.

Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα των ομαδικών αθλημάτων στα σχολεία, που ήδη ξεκίνησαν με γυμναστές που παρέχει ο ΠΑΟΔΑΠ για δωρεάν προγράμματα σε μαθητές και χώρους των σχολείων, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ θεωρεί ότι τα αθλητικά προγράμματα που παρέχει προς όφελος των μαθητών στα σχολεία δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες. Όπως θεωρεί ότι θα πρέπει τα παιδιά των σχολείων να έλθουν σε επαφή και με πολιτιστικές δραστηριότητες, τις οποίες θα παρέχει ο ΠΑΟΔΑΠ. Οι απόψεις αυτές τέθηκαν υπ΄όψιν της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία, για την εξέλιξη των υφισταμένων προγραμμάτων και εμπλουτισμό με νέα, από τη νέα χρονιά, στο πλαίσιο του εφικτού.

Ο πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet