Τη Δευτέρα 28/9 η έναρξη των προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Τη Δευτέρα 28/9 η έναρξη των προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ

Ο ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνει ότι η έναρξη των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα από τα προγράμματά (για ενήλικες και παιδιά), τα οποία θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ και στις οποίες θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αφορμή την έναρξη των προγραμμάτων, ο ΠΑΟΔΑΠ σημειώνει:

«Έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα αναλάβουν την εκγύμνασή σας ενώ εξαιρετικοί καθηγητές Εικαστικών και καθηγητές Μουσικής θα σας εισάγουν στον κόσμο της Τέχνης και της Μουσικής.

»Ο ΠΑΟΔΑΠ ανέκαθεν ασκούσε και κοινωνική πολιτική. Γι’ αυτό, τα προγράμματά μας είναι χαμηλού κόστους για όλους ενώ υπάρχουν και εκπτωτικές κατηγορίες για τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας. Φέτος, τα δίδακτρα των εργαστηρίων Τέχνης, στα περισσότερα διδασκόμενα αντικείμενα, είναι σημαντικά μειωμένα, κατά 20-25% . Τα δίδακτρα του ωδείου είναι μειωμένα σε μικρότερο ποσοστό, ενώ το αντίτιμο των αθλητικών προγραμμάτων παρέμεινε στο ίδιο πολύ χαμηλό ύψος, όπως και πέρυσι. Ταυτόχρονα, λόγω και των χαμηλότερων διδάκτρων-αντιτίμων, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε εξορθολογισμό στις εκπτωτικές κατηγορίες».

Ο Οργανισμός ενημερώνει ότι τα μαθήματα μουσικής, θα πραγματοποιούνται στο πλήρως ανακαινισμένο δημοτικό ωδείο, καθώς και στις τρεις νέες αίθουσες, στην περιοχή του Τσακού. Επίσης, οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση των δύο πλήρως ανακαινισμένων γηπέδων αντισφαιρίσεως (τένις), είτε στα προγράμματά του ΠΑΟΔΑΠ, είτε ιδιωτικά με καταβολή αντιτίμου.

Η διοίκηση σημειώνει ότι για την εγγραφή στα αθλητικά προγράμματα είναι απαραίτητη ιατρική βεβαίωση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: [email protected] και στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους εξής τηλ. αριθμούς επικοινωνίας:

  • Για τα αθλητικά προγράμματα: 2106002223 (σύνδεση με Γραμματεία στο Αθλητικό Κέντρο «Νότου» – Αιγαίου Πελάγους και τέρμα Νότου), καθημερινά από 8:00 έως 15:00 και στο 210 6007901 (αίθουσες οδού Παπαρρηγοπούλου 61) Δευτέρα έως Παρασκευή, από 16:00 έως 20:00.
  • Για τα προγράμματα των Εργαστηρίων Τέχνης: 210 6016626 (Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» – πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη» Σπάρτης 1), Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8:00 έως 22:00.
  • Για το δημοτικό ωδείο: 210 6546148 (Λάδωνος & Μπουμπουλίνας) Δευτέρα έως Παρασκευή, από 15:00 έως 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet