Το… έριξαν έξω στη γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Το… έριξαν έξω στη γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ

Έχοντας ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ, η διοίκηση και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής… είπαν να το ρίξουν έξω. Έτσι, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου, “στον φιλόξενο χώρο του “Σπιτικού”, του Δημήτρη Τσεκούρα, (Πελοποννήσου και Ειρήνης) το Δ.Σ. του ΓΣΑΠ έκανε το τραπέζι στη γυναικεία ομάδα με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού ρόστερ, το οποίο (παλαιές και νέες παίκτριες) διαμορφώθηκε ως εξής (με αλφαβητική σειρά): Βελούδου Γεωργία, Γιουκάκη Σόνια (αρχηγός), Γκάνια Νικόλ, Ηλιάκη Γεωργία, Κούκη Ειρήνη, Λωσταράκου Φωτεινή, Μαστρογιαννίδου Ντόρα, Μερισιώτη Κατερίνα, Πεσκατζίου Ρομίνα, Ρεντζεπέρη Μαίρη, Τουρνατζή Ευαγγελία, Τσιαδή Ιωάννα και Χαρίτου Δήμητρα.

Στο τραπέζι παραβρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ και το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ Δημήτρης Βαλασιάδης, οι οποίοι ευχήθηκαν στην ομάδα καλή πορεία την νέα περίοδο.

Από πλευράς του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Καράμπελας, ο έφορος της γυναικείας ομάδας Αχ. Λαχανάς, ο ταμίας Ν. Κούκης και τα μέλη Ν. Γκάνιας και Θ. Δημακόπουλος. Φυσικά από τη φιλική παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει ο προπονητής Πέτρος Αναγνωστόπουλος, ενώ ο Γιάννης Στρατάκος βρισκόταν εκτός Αθηνών”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet