Το πανόραμα των αγώνων των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ στον Βόρειο Τομέα
Αθλητισμός

Το πανόραμα των αγώνων των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ στον Βόρειο Τομέα

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, με τον Κένταυρο Βριλησσίων να περνά νικηφόρα από το γήπεδο του Ελληνικού απέναντι στην Τερψιθέα, παίρνοντας τους τρεις πρώτους φετινούς βαθμούς της.

Το Ηράκλειο, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Ιλίου, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, ενώ η Αγία Παρασκευή ηττήθηκε από τη Δόξα Βύρωνος με σκορ 2-1.

Τέλος, η Ν. Ιωνία γνώρισε βαριά ήττα, με σκορ 6-2, από τη «σαρωτική» ομάδα των Τραχώνων.

Α’ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος)

Τερψιθέα – Κένταυρος Βριλησσίων 1-2

Μετά το «σταβοπάτημα» της πρεμιέρας, ο Κένταυρος Βριλησσίων έδειξε άλλο πρόσωπο απέναντι στην Τερψιθέα, στο γήπεδο του Ελληνικού, κερδίζοντας με σκορ 1-2, με γκολ των Μωραΐτη και Κολιού.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να «ξυπνούν» στο τέλος του αγώνα, με τον Εστυλιανίδη στο 89′ να πετυχαίνει γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στις καθυστερήσεις να ξαναστέλνει, έγκυρα αυτή τη φορά, την μπάλα στα δίχτυα του Χ. Θεοδωρίδη, μειώνοντας σε 1-2.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Ριζάς, Ζότος (68′ Εστυλανιδης), Δρακούλης, Γιαννακόπουλος, Μπονιάκος, Μουράτης, Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Νίκου (61′ Μπελεβώνης), Τσιρόπουλος (51′ Μυλωνάς).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Θεοδωρίδης Χ., Κοντογιάννης, Κουτσοβέλης, Αλβανός, Κολιός, Αντωνόπουλος, Μωραϊτης (61′ Κωνσταντάκης),Θεοδωρίδης Α. (77′ Κουλιούρης), Δέτσης (50′ Καμάρας), Ένσι, Θεοδωρίδης Γ. (86′ Δημητριάδης).

Δόξα Βύρωνος – Αγία Παρασκευή 2-1

Ηττημένη έφυγε από το γήπεδο του Βύρωνα η ομάδας της Αγίας Παρασκευής, χάνοντας από την τοπική Δόξα με σκορ 2-1.

Η ήττα για τη Santa ήρθε μέσα σε τρία λεπτά, με γκολ που σημείωσαν ο Κοτόφ στο 30′ και ο Βιέννα στο 33′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 46′, αλλά το πέναλτι που χτύπησε ο Κοβάνης εξουδετέρωσε ο Αφουξενίδης.

Τελικώς, το γκολ για την «Αγία» ήρθε στο 89′, με τον Μπέκο, χωρίς να μπορέσει ν’ αλλάξει κάτι στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Αφουξενίδης, Κοτόφ, Τασιουλής, Χατζηπέτρος (77′ Μπάγερ), Φινέτης, Κάππος, Μιχαήλ (90′ Ατματζίδης Α.), Μουσάι, Βιέννας, Τάντιτς (85′ Λιόκαυτος), Ατματζίδης Π.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Τζίτζης, Παναγόπουλος (55′ Παπαευθυμίου), Χατζίου, Βελέντζας, Σκούρας, Μιχαλόπουλος (68′ Μπέκος), Μαυρομάτης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (64′ Λαζόπουλος), Κουτζής (46′ Ντιντίφας).

ΑΟΤ Αλίμου – Νέα Ιωνία 6-2

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Ν. Ιωνία να ελπίσει ότι μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αλίμου η ομάδα των Τραχώνων, η οποία και επικράτησε με σκορ 6-2, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο Καρβούνης ήταν ο σκόρερ των πρώτων δύο γκολ των γηπεδούχων, στο 5′ και στο 20′, για να έρθει ο Κουτσιούμπας στο 41′ να μειώσει σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62′, ο Δημογιάννης έκανε τρία τα γκολ για τους Τράχωνες, ενώ στο 65′ ήταν η σειρά του Ράπι να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, κάνοντας το 4-1. Ο δείκτης του σκορ εκτινάχθηκε στο 6-1, με τα γκολ του Φατσέα στο 70′ και στο 80′, ενώ η ομάδα του Σπυριδόπουλου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 6-2, με πέναλτι του Ξηντάρα.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Κολλινιάτης, Στεργιάκος, Ζυγοκώστας, Βαρέσης (75′ Τσολάκος), Προμπονάς (50′ Δημογιάννης), Αρώνης, Καρβούνης (85′ Πελεκάσης), Τσώνης, Κύλογλου (55′ Φατσέας), Ξηντάρας.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Σπυριδόπουλος): Κώνστας, Κοντής, Θερμός, Βιδίστα, Στακάι, Χρούσης (80′ Τζήμας), Βογατσάς Κ., Μύτη (55′ Β. Βογατσάς), Ράπι, Κουτσιούμπας, Πανταγιάς (76′ Τριάντης).

Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων – Ηράκλειο 1-1

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το Ηράκλειο στο γήπεδο του Ιλίου, απέναντι στον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία, με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί πρώτο, αλλά ήταν οι γηπεδούχοι που, κόντρα στη ροή του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 25′, με τον Αθανασιάδη. Πάντως, το γκολ δεν έκαμψε το αγωνιστικό φρόνημα των παικτών του Ηρακλείου, που κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 35′ με γκολ του Αναγνωστόπουλου, μετά από φάουλ του Καφετζή.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Καραχάλιο, στο πρώτο ημίχρονο, που δεν έδωσε ο διαιτητής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Καπλάνης (46′ Φραγκόπουλος), Κοτούλιας, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κυριάκης, Αθανασόπουλος, Καραμπίνης (70′ Αργυρός), Πατέλης (46′ Γκαβζίδης), Καραγιάννης, Αθανασιάδης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Καραμπελας (60′ Δημας), Κραψίτης, Χρήστου (88′ Τούμπας), Γκούγκας, Καφετζής (85′ Βασιλός), Αντωνόπουλος (58′ Λαγός).

Α’ Κατηγορία – 1ος Όμιλος

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΤΡΑΧΩΝΕΣ 6 2 2 0 0 7 2
2. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 6 2 2 0 0 4 1
3. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 6 2 2 0 0 2 0
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ 4 2 1 1 0 2 1
5. Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 4 2 1 1 0 4 2
6. ΡΟΥΦ 4 2 1 1 0 4 2
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 3 2 1 0 1 2 2
8. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 2 1 0 1 2 2
9. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 3 2 1 0 1 2 2
10. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3 2 1 0 1 3 1
11. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 2 1 0 1 3 4
12. ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ 1 2 0 1 1 2 4
13. Α.Ο. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ 0 2 0 0 2 0 2
14. ΤΕΡΨΙΘΕΑ 0 2 0 0 2 2 5
15. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0 2 0 0 2 0 4
16. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 0 2 0 0 2 3

8

Πηγή στοιχείων πινάκων: ΕΠΣ Αθηνών

Με ήττες ολοκλήρωσαν τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ οι τέσσερις ομάδες του Βορείου Τομέα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, ο Χολαργός έχασε από τα Πετράλωνα με 2-1, η Πεύκη, με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, έχασε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Άρη Πετρούπολης, ο Πανερυθραϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αθηναΐδα, η οποία κέρδισε με 1-0 και το Χαλάνδρι υποχρεώθηκε σε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Χαραυγιακό με 1-3.

Α’ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος)

Πετράλωνα – Χολαργός 2-1

Η ομάδα του Χολαργού αιφνιδίασε τα Πετράλωνα στο γήπεδο του Ρουφ και στο 20′, με τον Λυρά, βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν’ αντιδράσουν και στο 52′ ο Μινάι ισοφάρισε σε 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα των Βορείων έχανε τον Μιχελή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 80′ τον δρόμο των αποδυτηρίων πήρε και ο Αλέξανδρος Καζάκος που υπέπεσε σε πέναλτι ως τελευταίος παίκτης. Το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Μπερτσιάς κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης (29′ λ.τρ. Φούνας), Βελλής, Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Παπαδάκης (46′ Καρούμπαλης), Κούνου, Μπερτσιάς, Χρόνης, Καριατλής, Μινάι (87′ Κυριακάκης), Γιαννόπουλος (46′ Κατσιούλης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Σκαλαίος, Καζάκος Α., Κοντογιάννης (50′ Λαναράς), Κατσαρός, Μιχελής, Αλεβίζος, Τρυφιάτης, Χάλος, Ζώης Σπ. (60′ Καλαντζής), Λυράς (75′ Καρράς), Καζάκος Π. (85′ Χαρατσάρης).

Άρης Πετρούπολης – Πεύκη 1-0

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα έξι που κράτησε ο διαιτητής, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, ο Γαλανόπουλος λύτρωσε τον Άρη Πετρούπολης, χαρίζοντάς του τη νίκη απέναντι στην Πεύκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια σημαντική ευκαιρία στο 50′, με τον Γεωργακόπουλο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Βαρσαμίδη και στην επαναφορά το σουτ του Τσάτσα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Πεύκης.

Από το 88′ οι δύο ομάδες έπαιζαν με δύο παίκτες αφού Κυριαζής και Φιορίλο λογομάχησαν έντονα, με αποτέλεσμα ν’ αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα.

Πάντως, η ομάδα των Βορείων Προαστίων, πλην των καθυστερήσεων, τα έχουν γενικώς με τη διαιτησία, η οποία -όπως γράφει στον λογαριασμό της στο facebook- «έκλεισε τα μάτια σε πολλές αντιαθλητικές φάσεις εις βάρος της ομάδος μας (χτυπήματα, τραβήγματα από μαλλιά κ.λπ.)».

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Παναγιωτίδης (46′ Γεωργακόπουλος), Βασιλάκος, Λάλα, Παπαπαναγιώτου (77′ Γαλανόπουλος), Τσάτσα (67′ Ζούκας), Κατσής (46′ Ζήκος) Μακρίδης, Θανόπουλος, Κυριαζής, Nίκολι.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης – Λευτέρης Βελέντζας): Βαρσαμίδης, Αγγελόπουλος, Φιορίλο, Παππάς, Ανδρέου, Πέτσης, Τσεπελέ (72′ Μπούντρας), Λάμπης (90′ Άζαντ), Πετράκης (82′ Μότσιος), Μακρινικόλας (59′ Χατζηαθανασίου), Κοντογιαννόπουλος.

Αθηναΐδα – Πανερυθραϊκός 1-0

Παρά την καλή παρουσία του στο γήπεδο Αλεπότρυπα, στην Κυψέλη, ο Πανερυθραϊκός δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στον αγώνα απέναντι στην Αθηναΐδα.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αλλά η προσπάθεια του Μπρίλη σταμάτησε στο δοκάρι του Κοντογεώργου, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες της Ν. Ερυθραίας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Μπρίλη, που ωστόσο δεν έδωσε ο διαιτητής.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στο 77′ με τον Πλεξίδα οι γηπεδούχοι σκοράρισαν το μοναδικό γκολ του αγώνα, με την ομάδα του Τσιμπάκη να προσπαθεί να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, αλλά και πάλι «σκόνταψε» στο αντίπαλο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Δημαρά.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Βαΐτσης): Κοντογεώργος, Τσελίκας (68′ Κανδαλέπας, Κατσιώρης, Παπαθανάσης, Ρακιτζής (75′ Βαγγέλης), Λάππας, Κούρτι, Τσουτσουδάκης, Νικολαΐδης, Πλεξίδας, Ρηγόπουλος (57′ Χάλας).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (78′ Δημαράς), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Αδραχτάς, Κατσάρας (88′ Τριανταφύλλου), Μπρίλης (80′ Αναγνώστης), Αντωνιάδης, Τσεβάς.

Χαλάνδρι – Χαραυγιακός 1-3

Βαριά ήττα, με σκορ 1-3, υπέστη εντός έδρας το Χαλάνδρι από τον Χαραυγιακό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0, με γκολ του Βενάρδου. Ωστόσο, στην επανάληψη έχασαν τη συγκέντρωσή τους, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν τρεις φορές, με τους Παρασκευόπουλο, Καλλιμάνη και Κασσιανό.

Οι Χαλανδραίοι, πλην του αγώνα, έχασαν και τον Κανέλλο στο 80′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Μολφέσης, Γκώνος (77′ Βαρώνος), Δαρδαμάνης, Αηδόνης, Θανόπουλος, Λουκάς, Κλίμης, Σετάι (68′ Πατσιαβούρας), Νησωτάκης (85′ Χατζηανδρέου), Μπλέτσας (60′ Κιουσης), Βενάρδος, Κανέλλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόππας – Δημήτρης Ζυγούρης): Βακερλής  Ευστ., Μαραγκουδάκης (50′ Παρασκευόπουλος), Ράμμος, Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (80′ Βλάχας) Ρόπας, Καλλιμάνης (80′ Φερεντίνος), Νομικός (70′ Βούζας) Κουντουριώτης.

Α’ Κατηγορία – 2ος Όμιλος

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 6 2 2 0 0 4 2
2. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 4 2 1 1 0 4 2
3. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 4 2 1 1 0 2 1
4. ΣΟΥΡΜΕΝΑ 4 2 1 1 0 5 1
5. ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 4 2 1 1 0 2 1
6. Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 4 2 1 1 0 3 1
7. ΑΘΗΝΑΪΔΑ 4 2 1 1 0 1 0
8. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3 2 1 0 1 3 4
9. ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 3 2 1 0 1 1 3
10. ΧΟΛΑΡΓΟΣ 3 2 1 0 1 4 2
11. ΧΑΪΔΑΡΙ 1 2 0 1 1 1 2
12. ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 2 0 1 1 1 3
13. Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1 2 0 1 1 1 3
14. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1 2 0 1 1 1 4
15. ΠΕΥΚΗ 0 2 0 0 2 1 3
16. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 0 2 0 0 2 0 2

Πηγή στοιχείων πινάκων: ΕΠΣ Αθηνών

Με «άσφαιρες» ισοπαλίες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ οι τρεις ομάδες του Βορείου Τομέα. Ειδικότερα, στο τοπικό «ντέρμπι» Αλσούπολη και Μεταμόρφωση έμειναν στο 0-0, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και στην αναμέτρηση μεταξύ της Λυκόβρυσης και της Αργυρούπολης.

Β’ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος)

Αλσούπολη – Μεταμόρφωση 0-0

Χωρίς γκολ έληξε το τοπικό «ντέρμπι» μεταξύ Αλσούπολης και Μεταμόρφωσης  στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας. Οι γηπεδούχοι κατέβαλαν αρκετές προσπάθειες, με χαρακτηριστικότερη αυτή του 70′ με τον Αβραμάκη, η οποία κατέληξε στο δοκάρι, χωρίς τελικώς να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο για τ’ αντίπαλα δίχτυα.

Σημειώνεται ότι στο 65′ αποβλήθηκε ο προπονητής της Αλσούπολης, Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Σταυρόπουλο.

Από την πλευρά της, η Μεταμόρφωση, παρά τις σοβαρές απουσίες της (Κοκκινόπουλος, Κολοκοτρώνης, Αντεριώτης) ήταν ανταγωνιστική, με καλή αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά «λαχτάρισε» τους γηπεδούχους στο 88′, με τον Δαβερώνη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Μαραγκός, Μπουσαλάς (76′ Μπίλλης), Τζάλλας, Μούζος, Μπέλλος (17′ λ. τρ. Στίμος), Τσιάνος, Μυλόβας (82′ Τοπάλης), Κυριαζής, Αβραμάκης, Καναβός (33′ λ. τρ. Παπαδόπουλος), Μέμι.

Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΦΡΩΣΗΣ (Βαγγέλης Λύγκος): Ιωαννίδης, Χατζηιωαννίδης (46′ Πρωτόπαππας), Ευσταθίου, Βανδώρος, Γκιόκας, Λύγκος, Λαζάρου, Βιδάκης, Δαβερώνης (9′ Κίτσος), Μαντατζής (73′ Καπίρης), Ντιέστις.

Λυκόβρυση – ΑΟΝ Αργυρούπολης 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ της Λυκόβρυσης και Αργυρούπολης, στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Παρδάλης (83′ Κορκούτι), Κωτσιόπουλος, Κοκκότης, Αγγελής, Π. Ραυτόπουλος, Ζήκος (46′ Καπλάνης), Μήτογλου (76′ Στούπας), Δ. Ραυτόπουλος, Κάντριου, Γούσιας (46′ Χ. Σταματέλος).

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάμπης Κατσάνος): Τζώρτζης, Πριόβολος, Νιφόρος, Α. Απέργης (70′ Λεβετσοβίτης), Ερμείδης, Αρβανίτης, Ρούσσος, Καπίρης, Μιχαηλίδης (46′ Κλείτσικας), Ν. Απέργης (94′ Ντεντόπουλος), Κουσούνης (62′ Κοντογεώργος).

Β’ Κατηγορία – 1ος Όμιλος

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 3 1 1 0 0 5 0
2. ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 3 1 1 0 0 3 0
3. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3 1 1 0 0 2 0
4. ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 3 1 1 0 0 4 2
5. Α.Ο. Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 1 0 1 0 0 0
6. ΙΑΣΩΝ 1 1 0 1 0 2 2
7. ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 1 1 0 1 0 0 0
8. ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ 1 1 0 1 0 0 0
9. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1 1 0 1 0 0 0
10. ΚΑΜΑΤΕΡΟ 1 1 0 1 0 2 2
11. ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 1 1 0 1 0 0 0
12. Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 1 1 0 1 0 0 0
13. Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 0 1 0 0 1 0 2
14. ΚΟΛΩΝΟΣ 0 1 0 0 1 2 4
15. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 0 1 0 0 1 0 3
16. ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0 1 0 0 1 0 5

Πηγή στοιχείων πινάκων: ΕΠΣ Αθηνών

Μία νίκη, αυτή των Μελισσίων επί της Ελευθερούπολης και δύο ισοπαλίες αυτές του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τα Ιλίσια 2004 και των Βριλησσίων με την Κηπούπολη, ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες του Βορείου Τομέα στην πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Β’ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος)

Απόλλων Χαλανδρίου – Ιλίσια 2004 1-1

«Φλύαρη» αποδείχθηκε η υπεροχή που είχε ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στα Ιλίσια 2014, στα οποία αναγκάστηκε να παραχωρήσει ισοπαλία 1-1, στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου.

Οι φιλοξενούμενοι από το πουθενά και με αυτογκόλ του Αγκόλλι βρέθηκαν να προηγούνται στο 3′, όμως οι παίκτες του Χρήστου Βλάχου, με υπομονή στο παιχνίδι τους και καλή κυκλοφορία, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και έφτασαν στην ισοφάριση στο 30′, με τον Βλογιαννίτη.

Μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους η εικόνα που έβγαινε από την παρουσία των δύο ομάδων ήταν ότι η ανατροπή θα ήταν θέμα χρόνου, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στην ιστοσελίδα των Βορείων Προαστίων ότι «σε μόνο δυο-τρεις περιπτώσεις έγινε απειλητικός ο Απόλλων, δεν αξιοποίησε καμία από τις αρκετές στημένες μπάλες που κέρδισε γύρω κι έξω από την αντίπαλη περιοχή και γενικά φάνηκε να μην έχει απαντήσεις κόντρα σε μια πολυπρόσωπη άμυνα και μία ομάδα που ξεμυτούσε από το καβούκι της μόνο όταν κέρδιζε, περιστασιακά, κάποιο φάουλ ή κόρνερ, τακτική βέβαια που γι’ αυτήν αποδείχθηκε αποτελεσματική».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (65′ Οικονόμοπουλος), Κούκος, Αντωνόπουλος (75′ Μπαλαχτσής), Αγκόλλι, Βλογιανίτης, Κανδεράκης, Στεργιώτης (78′ Αλεξανδράκης), Μήτρου, Παπουτσής.

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Τσέλιος, Μπίτης, Κουκουμάφτσης, Σώκλας, Σπυράκης, Κάτσα (90′ Πρέντζας), Γόγολος, Βασιλόπουλος (55′ Μαχάς), Κόκκαλης, Μεράγια (77′ Δραγούτσος).

Βριλήσσια – Κηπούπολη 0-0

«Λευκή» ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στο γήπεδο των Βριλησσίων μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Κηπούπολης.

Οι δύο ομάδες έδειξαν καλή εικόνα γήπεδο, επιδίωξαν το γκολ, αλλά ωστόσο δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Σαχινίδης, Καγιώργης Γ. (80′ Ζημπίδης), Μακρυπίδης (76′ Κουφής), Κατσιμίχας, Πουλάκης (70′ Γκίζι), Τσιούμας, Δημητρέλος (80′ Καγιώργης Μ.), Κόντος, Γκρέκος, Καλογήρου.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Αγγελόπουλος, Ντούλας (78′ Αρβανιτάκης), Πολυζωγόπουλος, Αλιφερής, Βλάσσης, Βαφειάδης (55′ Τζαφέρος), Ζήσης, Μακρής, Μαρτέκας, Κάσσος (69′ Μουστακάκης), Δήμας (46′ Τζαμαλής).

Μελίσσια – Ελευθερούπολη 2-0

Με γκολ των Στάθη Κοβού στο 31′ και Τάσου Καλημέρη στο 58′, η ομάδα των Μελισσίων επιβλήθηκε με 2-0 της Ελευθερούπολης για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ορέστη Θανάση στο 61′, με απευθείας κόκκινη.

Β’ Κατηγορία – 2ος Όμιλος 

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 3 1 1 0 0 6 2
2. ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3 1 1 0 0 2 0
3. ΜΕΛΙΣΣΙΑ 3 1 1 0 0 2 0
4. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3 1 1 0 0 2 1
5. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 3 1 1 0 0 3 2
6. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1 1 0 1 0 1 1
7. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1 1 0 1 0 0 0
8. ΑΡΜΕΝΙΚΗ 1 1 0 1 0 1 1
9. ΙΛΙΣΙΑ 2004 1 1 0 1 0 1 1
10. ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 1 1 0 1 0 0 0
11. ΑΤΤΙΚΟΣ 1 1 0 1 0 1 1
12. ΥΜΗΤΤΟΣ 0 1 0 0 1 2 3
13. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 0 1 0 0 1 1 2
14. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 0 1 0 0 1 0 2
15. Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 1 0 0 1 0 2
16. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 0 1 0 0 1 2 6

Πηγή στοιχείων πινάκων: ΕΠΣ Αθηνών

Με «διπλό» του Παράδεισου Αμαρουσίου στου Παπάγου και εμφατική νίκη του Ατρόμητου Χαλανδρίου επί του Άρη Χολαργού ξεκίνησε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ για τις ομάδες του Βορείου Τομέα.

Β’ ΕΠΣΑ (3ος όμιλος)

Παπάγου – Παράδεισος Αμαρουσίου 0-2

Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Παράδεισος Αμαρουσίου πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παπάγου στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κοραχάκης, Κολλιάκος Μπολάνος (55′ Αναστασιου), Φατούρος, Κολοβός, Αλεξιάδης, Καραθανάσης (46′ Πετρόπουλος), Παπαναστασίου Α., Παπαναστασίου Ν., Χάλας, Φραντζεσκάκης (23′ Χριστοφόρου).

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Γούλας, Πέτρουλας (84′ Φατούρας), Τσαμουρτζής (79′ Πελεκάνος), Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής, Μπολέτης, Δήμος (59′ Μότσιος), Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (85′ Περισωράτης)

Ατρόμητος Χαλανδρίου – Άρης Χολαργού 4-1

Παίζοντας στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου δεν δυσκολεύτηκε να «καθυποτάξει» τον Άρη Χολαργού, το οποίο νίκησε με σκορ 4-1 για την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Β’ Κατηγορία – 3ος Όμιλος

  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3 1 1 0 0 4 1
2. ΒΥΡΩΝ 3 1 1 0 0 3 0
3. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 3 1 1 0 0 2 0
4. ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 1 1 0 0 2 0
5. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡ. 3 1 1 0 0 2 0
6. Α.Ο. ΙΛΙΟΥ 3 1 1 0 0 3 1
7. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3 1 1 0 0 2 0
8. ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 3 1 1 0 0 2 1
9. ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ 0 1 0 0 1 1 2
10. Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 1 0 0 1 0 2
11. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 0 1 0 0 1 1 3
12. ΠΑΠΑΓΟΣ 0 1 0 0 1 0 2
13. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 0 1 0 0 1 0 2
14. ΚΑΛΑΜΑΚΙ 0 1 0 0 1 0 2
15. ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 0 1 0 0 1 1 4
16. ΙΕΡΑΠΟΛΗ 0 1 0 0 1 0 3

Πηγή στοιχείων πινάκων: ΕΠΣ Αθηνών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet