Πιο… τολμηρό στον Αθλητισμό θέλει τον δήμαρχο ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πιο… τολμηρό στον Αθλητισμό θέλει τον δήμαρχο ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ

Να «τολμήσει» στον χώρο του Αθλητισμού καλεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Γιώργος Καράμπελας.

Με αφορμή τις ευχές του δημάρχου για το νέο έτος, ο κ. Γ. Καράμπελας, αναλύει τι σημαίνει κάθε πτυχή του μηνύματός του για τον Αθλητισμό.

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Τι σημαίνουν για μένα οι δημαρχιακές ευχές!

Εύχομαι σε όλους σας τα ίδια ακριβώς που εύχεται και ο δήμαρχος.
Απλώς διευκρινίζω τι σημαίνουν για μένα οι ευχές αυτές στον χώρο του αθλητισμού.

Ευχές δημάρχου Αγίας Παρασκευής για το 2016ΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ! Συμφωνώ επί της ουσίας με το μήνυμά σου. Και θα σου προσθέσω την ευχή ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ !

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 2016 δημιουργικό σημαίνει: Να αναγνωριστούν οι ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας και οι φορείς που την εκπροσωπούν σαν ισότιμοι συνομιλητές σας. Για να σχεδιάσουμε μαζί με ποιον τρόπο θα διπλασιάσουμε το ποσοστό (12%) των νέων που αθλούνται σήμερα στα επόμενα τρία χρόνια αυτής της δημαρχιακής θητείας σου.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 2016 παραγωγικό σημαίνει:

1. Να γίνει επιτέλους το προπονητήριο.
2. Να ανατεθεί η μελέτη της χωροθέτησης των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πευκάκια (χωρίς «νοθεύσεις» με «πάρκα» και άλλα παρόμοια).
3. Να ολοκληρωθεί η προ-προμελέτη (κτηριολογικό πρόγραμμα) του κολυμβητήριου, χωρίς τη γνωστική αιχμαλωσία εκείνων των τεχνικών προδιαγραφών που οδήγησαν στην πλήρη αποτυχία και να ανατεθεί η προμελέτη σε σοβαρό γραφείο.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 2016 ειρηνικό σημαίνει: Να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος του ΠΑΟΔΑΠ ως φορέας παραγωγής αθλητικής πολιτικής, με αναγνώριση από αυτούς που τον διοικούν ότι τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία εκπροσωπούν την αθλούμενη νεολαία της πόλης και επομένως να αναφέρονται σε αυτήν και να μεριμνούν για αυτήν με τον δέοντα  σεβασμό. Αθλητική πολιτική με τα σωματεία στο στόχαστρο μόνο ειρήνη δεν προοιωνίζεται.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 2016 με αλληλεγγύη σημαίνει: Να αναγνωριστεί η άθληση των παιδιών μας ως κοινωνική ανάγκη και ως υποχρέωση, ιδιαίτερα σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτό σημαίνει επιχορήγηση των αθλουμένων και παραχώρηση ΔΩΡΕΑΝ της χρήσης των γυμναστηρίων σ΄ αυτούς που μπορούν και παράγουν αθλητισμό και πολιτισμό μαζί, με προτεραιότητα την νεολαία μας. Όλα τα άλλα είναι ή μιζέρια ή νεοφιλελεύθερη προσέγγιση. Διαλέγεις και παίρνεις ατόφια την πολιτική ευθύνη για τις επιλογές σου.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ που μας καλείς όλα τα παραπάνω να τα υλοποιήσουμε με αγώνα. Εμείς αυτόν τον αγώνα τον διεξάγουμε ήδη και θα χαρούμε να είμαστε μαζί!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Γιώργος Καράμπελας
Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (Μπάσκετ Γυναικών)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet