«Πλημμύρισε» το Κοντόπευκο στην κοπή πίτας των ακαδημιών ΓΣΑΠ & ΚΑΠ
Αθλητισμός

«Πλημμύρισε» το Κοντόπευκο στην κοπή πίτας των ακαδημιών ΓΣΑΠ & ΚΑΠ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο Κοντόπευκο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2016 των Ακαδημιών των δύο Συλλόγων της καλαθοσφαίρισης της Αγίας Παρασκευής.

«Πλημμύρισε» το γήπεδο από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των Συλλόγων ΓΣΑΠ και ΚΑΠ και τους γονείς τους που συμμετείχαν με θέρμη στη γιορτή.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και τέως δήμαρχοι Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος, οι επικεφαλής παρατάξεων – δημοτικοί σύμβουλοι Αντρέας Γκιζιώτης και Αλέξης Μουστόγιαννης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρ. πρόεδρος της ΚΑΠ Δημήτρης Κονταξής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Γιάννης Μυλωνάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννης Λογοθέτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Ησαΐας και Αθανάσιος Παπασταθάκης, ο πρ. αντιδήμαρχος Οικονομικών Τίμος Κωστόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης και οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Θόδωρος Βουδικλάρης και Γιάννης Παπανικολάου.

Η εκδήλωση άνοιξε με την τέλεση αγιασμού από τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου πατέρα Σωτήριο και συνεχίστηκε με τη βράβευση των ομάδων Παμπαίδων και Παίδων της ΚΑΠ για τις αγωνιστικές επιτυχίες της προηγούμενης αθλητικής περιόδου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΠ Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου, επικέντρωσε την ομιλία του στο χρόνιο πρόβλημα της ανέγερσης νέου κλειστού προπονητηρίου ζητώντας από τη δημοτική Αρχή να «δεσμευτεί για τον χρόνο παράδοσής του στην αθλούμενη νεολαία της πόλης».

Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας επικέντρωσε την ομιλία του στην ανάγκη συνεννόησης και κοινού βηματισμού με τον ΠΑΟΔΑΠ σαν «αναγκαίο όρο για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή».

Ο δήμαρχος, στη σύντομη ομιλία του, δεσμεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο Συλλόγων, ότι το προπονητήριο θα γίνει την άνοιξη του 2016 και «εν πάση περιπτώσει όχι πέραν του φετινού Σεπτεμβρίου», δήλωσε δε για μια ακόμη φορά «τη σταθερή συμπαράστασή του στα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης». Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο κ. Παπασταθάκης ως εκπρόσωπος της παράταξης Αγία Παρασκευή Η Πόλη μας, ο κ. Γιαννακόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Ευθύνης, ο κ. Γκιζιώτης ως επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, ο κ. Μουστόγιαννης ως επικεφαλής της παράταξης Μια γενιά μπροστά και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους αθλητές, τις αθλήτριες και σε όλους τους παρευρισκόμενους (η πίτα της ΚΑΠ ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΦΥΣΙΣ και του ΓΣΑΠ του φούρνου ΑΓΓΕΛΙΔΗ, τους οποίους οι Σύλλογοι στην ανακοίνωσή τους ευχαριστούν δημόσια).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet