Ειρηνική διαδήλωση κατοίκων Κοντόπευκου ενάντια στην κεραία
Ποιότητα Ζωής

Ειρηνική διαδήλωση κατοίκων Κοντόπευκου ενάντια στην κεραία

Διαδήλωση των κατοίκων Κοντόπευκου, κατά της εταιρείας Cosmote που θέλει να εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας με υψηλή ακτινοβολία δίπλα από τα σχολεία της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.

Η ειρηνική πορεία διέσχισε τους οδούς Δραγατσανίου, Αχαιών, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Δερβενακίων και υπήρχε και ολιγόλεπτη στάση που πραγματοποιήθηκε κάτω από το τριώροφο κτήριο των οδών Ολυμπίας & Θήρας όπου πρόκειται να γίνει εγκατάσταση της επικείμενης κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Σε όλη την περίοδο της διαδήλωσης ακούγονταν συνθήματα από τους κατοίκους όπως: «Έξω οι κεραίες από την γειτονιά μας, δεν θέλουμε καρκίνο, στα παιδιά μας».

Εκτός από τους εκατοντάδες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Κατοίκων Κοντόπευκου, πολίτες που «έδωσαν το παρών» στην εκδήλωση επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους οι Μαργαρίτα Λούζη μέλος του ΕΠΑΜ Αγίας Παρασκευής, Μαύρη Καππάτου από το κίνημα «Δεν Πληρώνω», τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής Κώστας Τσιάμπας και Αθανάσιος Παπασταθάκης, ο γραμματέας του ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Άγιας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος, η υποψήφια Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Δήμητρα Αράπογλου και άλλοι.

Επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ορίστηκε από την Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου για την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, στις 14:00 έξω από το οίκημα της οδού Θήρας και Ολυμπίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet