Νέες παρατυπίες Οργανισμών Κοινής Ωφελείας στην Αγία Παρασκευή
Ποιότητα Ζωής

Νέες παρατυπίες Οργανισμών Κοινής Ωφελείας στην Αγία Παρασκευή

Νέες παρατυπίες Οργανισμών Κοινής Ωφελείας σε έργα που διεξάγονται στον Δήμο Αγίας Παρασκευής παρατήρησε η δημοτική αρχή, η οποία προέβη σε διακοπή εργασιών κατασκευής φρεατίου οπτικών ινών, σε συστάσεις και δηλώνει επίσης την πρόθεσή της να επιβάλει και πρόστιμο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Νέες παρατυπίες Οργανισμών Κοινής Ωφελείας
Απαιτούμε συμμόρφωση με τον νόμο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι η Τεχνική Υπηρεσία αναγκάσθηκε να διακόψει την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 την κατασκευή φρεατίου οπτικών ινών στις οδούς Λευκωσίας και Ελ. Βενιζέλου όπου ο εργολάβος ξεκίνησε εργασίες χωρίς κατασκευαστικά σχέδια.

Επόμενη αυθαιρεσία εντοπίστηκε στην οδό Βενιζέλου όπου συνεργείο του ΟΤΕ, χωρίς άδεια άνοιξε όρυγμα 50 μέτρων τις προηγούμενες μέρες και το «έκλεισε» γρήγορα. Ο έλεγχος της Τεχνικής Υπηρεσίας έδειξε ότι το πάχος του μπετόν που κάλυψε το όρυγμα αντί για 10 εκατοστά ήταν 5. Κατόπιν αυτού εκλήθη ο ΟΤΕ να συμμορφωθεί αποκαθιστώντας την παρατυπία και θα επιβληθεί πρόστιμο.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι σε όλα τα ΚΑΦΑΟ καλωδιώσεων γίνονται πλέον μεγάλα φρεάτια επί του οδοστρώματος που απαιτούν ιδιαίτερη επίβλεψη εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας, πλήρη έλεγχο τήρησης προδιαγραφών και τέλος ότι σε καλό σημείο βρίσκεται η συμμόρφωση στα έργα Φυσικού Αερίου.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών                      Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ελισάβετ Πετσατώδη                                                Ιωάννης  Ε. Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet