ΝΙΚΗφόρος συναυλία για τον Υμηττό
Ποιότητα Ζωής

ΝΙΚΗφόρος συναυλία για τον Υμηττό

Στη γεμάτη κόσμο κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, από τη δημοτική παράταξη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής και νεοκλεγέντα δήμαρχο τον Γιάννη Σταθόπουλο, συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής αφιερωμένη στον Υμηττό και την προστασία του, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο κ. Γ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την προσφορά σε τρόφιμα, που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και σε έναν μετεκλογικό απολογισμό, μίλησε για τις δράσεις ενημέρωσής του από την απερχόμενη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και για τις ενέργειές του για την επίλυση ζητημάτων. Παράλληλα, κάλεσε τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά να υλοποιήσει τα απαραίτητα έργα στα σχολεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να φροντίσει για την προστασία του Υμηττού και καταφέρθηκε εναντίον του για το θέμα του Σινέ Σχολείο, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Συναυλία για την προστασία του Υμηττού από την παράταξη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας ΠαρασκευήςΣτον χαιρετισμό του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ευχαρίστησε τους δημότες για τα τρόφιμα που προσέφεραν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και περιέγραψε συνοπτικά τις επισκέψεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο και τους συνεργάτες του: συναντήσεις με υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Δήμου και την απερχόμενη δημοτική αρχή, συνάντηση με τους διευθυντές όλων των Δημοτικών Σχολείων, επίσκεψη στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), συνάντηση με εκπροσώπους του ΚΑΠΗ, με το συνεργείο Καθαριότητας, με εργαζόμενους στα Εργαστήρια Τέχνης και το Ωδείο, με τους απολυμένους σχολικούς φύλακες για υποστήριξή τους στο δικαστήριο, λεπτομερής συνάντηση με τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών (πρώην ΟΣΚ) για όλα τα σχετιζόμενα με τη σχολική στέγη προβλήματα, με τον εργολάβο του έργου στο Κοντόπευκο κ.ά.

Συναυλία για την προστασία του ΥμηττούΑναφέρθηκε, επίσης, στις υπόλοιπες δραστηριότητες, όπως η εκδήλωση με το Διαδημοτικό Κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την παρουσία και ομιλία του στις κινητοποιήσεις της συνέλευσης κατοίκων για το κτήμα ΙΟΛΑ, αλλά και αρθρογραφία του ιδίου, τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τις αξιολογήσεις, τον καθαρισμό του Λόφου Τσακού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κατοίκων και τους Ζωόφιλους, προσφορά τροφίμων στη Στέγη Γερόντων, τον καθαρισμό οικοπέδου στα Πευκάκια, όπως και για την παράσταση για πρώτη φορά σε επίπεδο δημάρχου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας για το Σχολείο Μακρή στον Τσακό ως χώρου ανέγερσης Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα χαθεί το Μακρή. Στέλνουμε το μήνυμα ότι θα γίνει σχολείο. Θα επαναφέρουμε το θέμα στον ΟΣΚ με νέα συνεδρίαση της Επιτροπής», και συνέχισε:

«Καλούμε την απερχόμενη δημοτική αρχή να υλοποιήσει, όπως έχει δεσμευτεί, τα έργα στα Δημοτικά σχολεία πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Την καλούμε να λύσει το πρόβλημα φύλαξης του Υμηττού. Αποφύγαμε να την κατηγορήσουμε για το Σινέ Σχολείο, αλλά το πράξαμε μετά τα ψεύδη του Β. Ζορμπά, όπως αποφύγαμε την όξυνση που σε κάθε θέμα προκαλεί ο ίδιος». Ακολούθως, ζήτησε από τους παρισταμένους να επισκέπτονται το δημαρχείο, να αναδεικνύουν τα προβλήματα της πόλης χωρίς λογική προσωπικού ρουσφετιού αλλά για το κοινό καλό, για μία καλύτερη πόλη.

Τέλος, κάλεσε στο βήμα την εκπρόσωπο των εθελοντών κατοίκων για τη φύλαξη του Υμηττού κ. Μ. Αριδά για να παρουσιάσει την όλη προσπάθεια.

Ακολούθησε η συναυλία με τους τραγουδιστές Νίκο Ανδρουλάκη, Κατερίνα Τσιρίδου, Κώστα Σκόνδρα και Μανώλη Παπαδομαρκετάκη που, αφιλοκερδώς, ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Σημειώνουμε την παρουσία, μεταξύ πολλών άλλων, των δημοτικών συμβούλων Μιχ. Γαβρά, Ελ. Δάβαρη, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Γερ. Βλάχου, Γ. Γουργούλη και Γ. Σιδέρη, του πρώην δημάρχου Α. Σιδέρη, των νεοκλεγέντων συμβούλων Ε. Πετσατώδη, Κ. Χατζηανδρέου, Στ. Ψύλλα, Σπ. Γιώτσα, Π. Γκόνη, Σπ. Παπαγεωργίου, Χρ. Κολώνια, Σ. Αιδίνη, του προέδρου Κρητών Μ. Κρασσανάκη, των μελών του Συμβουλίου Κατοίκων Τσακού Δ. Μπεθάνη και Μπ. Σκόνδρα, του προέδρου Κατοίκων Κοντόπευκου Γ. Ματσούκα και της γραμματέως Β. Κουτσογιάννη, της πρώην προέδρου της Βιβλιοθήκης Κατ. Φλατσούση, της προέδρου Μικρασιατών Β. Παπαγεωργίου, από το Συμβούλιο Αρκάδων των Κ. Γιαννοπούλου, Τζ. Πριόβολου και Ν. Σόβολου, από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ των Δ. Βαλασιάδη και Π. Παναγάκου, της προέδρου Γονέων 7ου Δημοτικού Χρ. Γρηγοράκη.

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet