Σε τελικό στάδιο η ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων του ΠΑΟΔΑΠ
Ποιότητα Ζωής

Σε τελικό στάδιο η ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων του ΠΑΟΔΑΠ

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο (Αιγαίου Πελάγους και Νότου). Επίσης οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στους χώρους του Δημοτικού Ωδείου και στις εγκαταστάσεις του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Κοντόπευκου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης».

Οι εργασίες εκτελούνται, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΠ, «με πλήρη ασφάλεια και άψογη επίβλεψη ώστε οι δημότες και τα σωματεία να αθλούνται σε υπερσύγχρονες από πάσης άποψης εγκαταστάσεις».

Η ανωτέρω ενεργειακή αναβάθμιση εκτελείται κατόπιν της από 11-3-2015 συμβάσεως μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας για την εκτέλεση του έργου «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενα Δημοτικά Κτήρια», το οποίο έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής, από το έτος 2013 και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από πόρους ΕΤΠΑ – ΕΣΠΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Ο ΠΑΟΔΑΠ σε στενή συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών θα συνεχίσει την αναβάθμιση και επέκταση των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών προς όφελος των δημοτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet