Φυσάει Κόντρα: Πρώτη νίκη των κατοίκων για τις κεραίες και συνεχίζουμε…
Ποιότητα Ζωής

Φυσάει Κόντρα: Πρώτη νίκη των κατοίκων για τις κεραίες και συνεχίζουμε…

Συνεχίζει να στηρίζει τους αγώνες των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής ενάντια στην τοποθέτηση και λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον Δήμο η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Η παράταξη, στην ακόλουθη ανακοίνωσή της, τονίζει ότι ο αγώνας των κατοίκων έφερε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, την ανάκληση αδειών δύο κεραιών.

Πρώτη νίκη των κατοίκων για τις κεραίες – Συνεχίζουμε…

Όταν, πριν από λίγους μήνες, ξεκινούσαμε τον αγώνα για να μην μετατραπεί η πόλη μας σε ανεξέλεγκτο πάρκο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ακούσαμε πολλά: «Δεν γίνεται τίποτα», «Οι εταιρείες είναι πανίσχυρες», «Να περιμένουμε να αλλάξει η κυβέρνηση το νομικό πλαίσιο» κ.λπ.

Εμείς, ως «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ», επιμέναμε πως ο μόνος δρόμος είναι η αυτοοργάνωση των κατοίκων και ο αγώνας τους. Στηρίξαμε την Επιτροπή Κατοίκων του Κοντόπευκου, αλλά και τον αγώνα των κατοίκων του Τσακού για να μπει φρένο στην ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. 

Ο αγώνας των κατοίκων του Κοντόπευκου έφερε ένα πρώτο, αλλά σημαντικό, αποτέλεσμα. Ανακαλούνται οι δύο άδειες κεραιών στην οδό Ολυμπίας!

Χαιρετίζουμε την εξέλιξη αυτή. Ανοίγει τον δρόμο και αποτελεί θετικό προηγούμενο για πολλές άλλες περιπτώσεις όπου υπάρχουν προφανείς παρανομίες από τις εταιρείες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της οδού Καραϊσκάκη, στον Τσακό, για την οποία επιβάλλεται να παρθεί άμεσα αντίστοιχη απόφαση.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: «Αγώνες που μπορεί να μην φέρουν άμεσο αποτέλεσμα υπάρχουν… αποτέλεσμα όμως, θετικό για τη ζωή μας, χωρίς αγώνα δεν υπάρχει».

Με τη λογική αυτή συνεχίζουμε, στηρίζουμε τις επιτροπές των κατοίκων που πρέπει να συγκροτηθούν σε κάθε γειτονιά. Να πούμε τα δικά μας, μικρά και μεγάλα ΟΧΙ σε όλους αυτούς που θεωρούν τα κέρδη τους πιο σημαντικά από τη ζωή μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet