Αστικό Γυναικείο Συνεταιρισμό ετοιμάζει η Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αστικό Γυναικείο Συνεταιρισμό ετοιμάζει η Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη

Η παράταξη Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη προσκαλεί τις γυναίκες – δημότες να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να συμμετάσχουν στη συνάντηση-συζήτηση για την ίδρυση του πρώτου Αστικού Γυναικείου Συνεταιρισμού παραγωγής και μεταποίησης παραδοσιακών προϊόντων, που ιδρύεται στην πόλη.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενες είναι ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, καθώς και έναν τηλεφωνικό αριθμό, ώστε να γίνει επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης, Φώτης Αλεξόπουλος, πρόκειται «για ένα τολμηρό εγχείρημα που σκοπό έχει τη διάδοση της παράδοσης, αλλά και την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας». Απευθύνεται δε σε άνεργες, αλλά και σε εργαζόμενες, που θα ήθελαν ένα πρόσθετο εισόδημα.  Τα μέλη του Γυναικείου Συνεταιρισμού από την ίδρυσή του ορίζονται ως ισότιμα μέλη, και στις υποχρεώσεις αλλά και στα δικαιώματα, όπως σημειώνει ο ίδιος. 

Στην πρώτη συνάντηση θα συζητηθούν οι στόχοι παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων, θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί η ιδρυτική πράξη καταστατικού, θα αναλυθούν οι εγγραφές των μελών, καθώς και άλλα θέματα που έχουν σχέση με το παρόν εγχείρημα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6003963 – 6988 388147 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και  [email protected] μεταξύ 9:00π.μ και 3:00μ.μ.

Mετά τη δήλωση των συμμετοχών θα υπάρξει ενημέρωση για τη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τον μήνα Οκτώβριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet