Ξεκινούν τα μαθήματα επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ξεκινούν τα μαθήματα επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής

Ξεκινούν την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 τα μαθήματα επιχειρηματικότητας, από ειδικούς, τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και θα γίνουν σε πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις (22-29/3 και 3-5-10/4, 17:00-19:00) στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε εκείνους οι οποίοι ετοιμάζονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να αναλάβουν τη διαχείριση μίας οικογενειακής επιχείρησης ή αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία, σε όσους αναζητούν μία καλή βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση ή διαθέτουν απλώς μία «καλή επιχειρηματική ιδέα», σε όλους τους εν ενεργεία επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Στόχος των μαθημάτων είναι να παράσχουν τρία σημαντικά οφέλη στους συμμετέχοντες:

  • Προσωπική καθοδήγηση και ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας.
  • Συνεχιζόμενη, επαγγελματική επιμόρφωση και κατάρτιση.
  • Παροχή επιχειρηματικών & διαχειριστικών συμβουλών.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται, σύμφωνα με τον Δήμο, σε έναν συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών, οι οποίοι διδάσκονται πώς να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να παρακολουθούν το δικό τους Επιχειρηματικό Μοντέλο (Business Model).

Εισηγητές (εθελοντές) είναι οι οικονομολόγοι, MSc στα Χρηματοοικονομικά, σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας, Εμ. Μαρκάκης και Γ. Ρουμελιώτης.

Στους συμμετέχοντες θα διατεθούν εκπαιδευτικές σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet