Συζήτηση για την Τοπική Επιχειρηματικότητα από την παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συζήτηση για την Τοπική Επιχειρηματικότητα από την παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος προσκαλεί τα μέλη της Ένωσης Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) και όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης σε συνάντηση – συζήτηση με θέμα «Σχέδιο Ανασυγκρότησης & Ανασχεδιασμού της Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Απασχόλησης στον Δήμο Αγίας Παρασκευής».

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στο δημαρχείο της πόλης (Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ο κ. Αλεξόπουλος επισημαίνει τα εξής:

Στον τοπικό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, αλλά και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ως δημοτικός σύμβουλος, έχω τοποθετηθεί πολλές φορές με εκατοντάδες ανακοινώσεις, προτάσεις αλλά και λύσεις, για την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς προκειμένου να επιτύχουμε ανάκαμψη και εξύψωση της Τοπικής Οικονομίας.

Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι οι δημοτικές Αρχές, κατά τα τελευταία 20 χρόνια (παρά το γεγονός ότι αυξάνεται πληθυσμιακά η πόλη), δεν έχουν προχωρήσει σε γενναία μέτρα τόνωσης της επιχειρηματικής κοινότητας ώστε η Αγία Παρασκευή να γίνει πόλος έλξης για τους νέους επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα η έννοια του τοπικού επιχειρείν να συρρικνώνεται αντί να αυξάνεται.

Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού έχει «εγκαταλείψει» την πόλη και έχει αναζητήσει για να καλύψει τις καταναλωτικές ανάγκες του σε όμορους δήμους. 

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης με την κοινωνία ως επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη προσκαλώ τα μέλη της ΕΝΕΒΑΠ, αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγικούς και  καταναλωτικούς φορείς της πόλης το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:30 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, σε συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Σχέδιο Ανασυγκρότησης & Ανασχεδιασμού της Τοπικής επιχειρηματικότητας & Απασχόλησης στον Δήμο Αγίας Παρασκευής».

Σας περιμένω, λοιπόν, για να συζητήσουμε τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας, της απασχόλησης και να καταθέσουμε όλοι τις προτάσεις μας και τις θέσεις μας σε μια συλλογική προσπάθεια ανάκαμψης της Τοπικής Οικονομίας.

Κανείς από εμάς δεν περισσεύει και θα πρέπει όλοι να είμαστε παρών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet