Φ. Αλεξόπουλος: Μείωση τελών για καταστηματάρχες
Επιχειρήσεις – Αγορά

Φ. Αλεξόπουλος: Μείωση τελών για καταστηματάρχες

Πρόταση για “γενναία” μείωση στα δημοτικά τέλη κοινόχρηστου χώρου που καταβάλλουν οι καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής θα φέρει στην αυριανή (17/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής Θα πρέπει με απόφασή του να μειώσει τα δημοτικά τέλη παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου ώστε να βοηθήσουμε τα μαγαζιά της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο. Η πρότασή μου δεν έχει προεκλογικό χρώμα για να μην παρεξηγηθώ, αλλά κατατίθεται κατόπιν καθημερινών συζητήσεων με τους καταστηματάρχες. Άλλωστε είναι κοινή διαπίστωση όλων μας ότι οι συνήθειες του Έλληνα καταναλωτή άλλαξαν ραγδαία καθώς και ότι μειώθηκε η αγοραστική του δύναμη.

Πιστεύω ότι μια γενναία μείωση των τελών στα καταστήματα που νοικιάζουν δημοτικό χώρο από τον Δήμο για τραπεζοκαθίσματα είναι μια μορφή «ανάσας» για εκατοντάδες επαγγελματίες της πόλης μας.

Περιμένω θετική ανταπόκριση από τους συνάδελφους στην πρότασή μου, που θα κατατεθεί τη Δευτέρα 17/3/2014 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής.

Φώτης Αλεξόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet