Video

Η… ανήσυχη νύχτα της Τρίτης 5/5 στην πλατεία Άη Γιάννη, στην Αγ. Παρασκευή (βίντεο) – Θα επαναληφθεί απόψε;

Η… ανήσυχη νύχτα που έζησε η περιοχή γύρω από την πλατεία Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή την Τρίτη 5 Μαΐου 2020 αποτυπώνεται στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.

Σε αυτά καταγράφονται οι αψιμαχίες μερίδας των νεαρών που βρίσκονταν στην πλατεία με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι νεαροί πέταξαν στους άνδρες των ΜΑΤ πέτρες και άλλα αντικείμενα κι εκείνοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Ακολούθησε ο γνωστός «κλεφτοπόλεμος» στα γύρω από την πλατεία στενά, ενώ δεν τη… γλίτωσαν οι κάδοι απορριμμάτων, στους οποίους οι νεαροί έβαλαν φωτιές, με τους καταστηματάρχες να σπεύδουν με πυροσβεστήρες να τις σβήσουν ώστε να περιορίσουν το κακό.

Καταστηματάρχες που είναι αρκετά ανήσυχοι την «επόμενη μέρα», καθώς φοβούνται ότι τα επεισόδια θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά σε πολλούς επισκέπτες να έρθουν στην περιοχή για την ψυχαγωγία τους, αν δεν φθάσουμε σε περισσότερο… ακραία μέτρα, όπως κάποια «μίνι καραντίνα» στην περιοχή, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού λόγω της υπερβολικής συγκέντρωσης κόσμου.

Πάντως, κάποιες πληροφορίες θέλουν να γίνονται «προσυνεννοήσεις» μεταξύ διαφόρων ατόμων για νέα «ηχηρή» συγκέντρωση στην περιοχή και απόψε το βράδυ, που αν επιβεβαιωθούν μάλλον δυσκολεύουν τα πράγματα.

Ήδη, από νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία παίρνει θέση γύρω από την πλατεία.

Θυμίζουμε ότι το ζήτημα με την υπερ-συγκέντρωση νεολαίων και των όσων συνέβησαν την περασμένη νύχτα στην πλατεία θα απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, το οποίο ανακοίνωσε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση για το απόγευμα στις 18.00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet