Η Ντίνα Μανωλοπούλου στο «Ε»: Να… κλείσουμε την πόρτα στον «Covid-19»
Αγία Παρασκευή

Η Ντίνα Μανωλοπούλου στο «Ε»: Να… κλείσουμε την πόρτα στον «Covid-19»

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, εναρμονιζόμενο με τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες που περνά ο τόπος, δίνει βήμα σε ανθρώπους από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που ωστόσο «κουβαλούν» ο καθένας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους στη μεγάλη μάχη που δίνουμε εναντίον του κορωνοϊού.

H Ντίνα Μανωλοπούλου είναι αντιπρόεδρος, αλλά και η «ψυχή» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Δεσμοί Αλληλεγγύης», ο οποίος έχει την έδρα του στην Αγία Παρασκευή, αλλά η δράση του επεκτείνεται σε όλη την Περιφέρεια Αττικής, καλύπτοντας διατροφικές ανάγκες 15 δομών Αλληλεγγύης – Φτώχειας, που αριθμούν 2.000 οικογένειες.

Μια δράση που, υπό τις παρούσες ακραίες συνθήκες τις οποίες βιώνει η χώρα, λαμβάνει ακόμη πιο κρίσιμη διάσταση.

ΝΤΙΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ, αντιπρόεδρος Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Δεσμοί Αλληλεγγύης»

Ένα παγκόσμιο θρίλερ εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, και δεν είναι δυστυχώς έργο επιστημονικής φαντασίας. «Πρωταγωνιστής» ο ιός «Covid-19», που απειλεί την ανθρωπότητα και πλήττει χώρες, κοινωνικές τάξεις και ηλικίες χωρίς εξαιρέσεις.

Απέναντί του ο άνθρωπος, που πρέπει να αμυνθεί και να υπερασπισθεί την υγεία του, τη ζωή του, τα όσα δημιούργησε, ό,τι απαραίτητο για να πορεύεται.

Ευτυχώς, οι κρατικοί θεσμοί και ο ιατρικός και νοσηλευτικός κόσμος, με την απόλυτη πληροφόρηση που παρέχουν, μας έδωσαν όπλα για την αντιμετώπιση του ιού αυτή την στιγμή.

Ο «ιός επιτίθεται όταν μας συναντήσει». «Μένουμε Σπίτι», του κλείνουμε την πόρτα, δεν του δίνουμε ευκαιρία συνάντησης.

«Οχυρό» μας το σπίτι!

Μέσα εμείς, έξω ο ιός. Ευκαιρία συμμετοχής μας στον ηρωικό αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού κόσμου. Ευκαιρία στήριξης των κρατικών μέτρων. Ευκαιρία έτσι «και εμείς» να βοηθήσουμε με την προσωπική μας ευθύνη.

Είναι αυτό που μας αναλογεί αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έτσι στηρίζουμε έμπρακτα το σωτήριο παγκόσμιο μήνυμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» στηρίζουν, εφαρμόζουν και συνιστούν το «Μένουμε στο Σπίτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet