Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 60.000 ευρώ στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 60.000 ευρώ στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγ. Παρασκευής

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αναλογιζόμενος πλήρως τις ανάγκες της εποχής αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μαθητική κοινότητα, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας της Covid-19, αποφάσισε την έκτακτη επιχορήγηση ύψους 60.000 ευρώ προς τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έτσι ώστε να βοηθηθούν στην πράξη οι οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του Δήμου και όλοι οι μαθητές να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η δανειστική ικανότητα των σχολείων προς τους μαθητές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Επιπροσθέτως, η διοίκηση επισημαίνει ότι, με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναβαθμίστηκε το τηλεφωνικό δίκτυο των γυμνασίων, λυκείων, ΕΠΑ.Λ., Ε.Κ. και ΕΝΕΕΓΥΛ σε ταχύτητα internet, προκειμένου να διευκολυνθεί στην πράξη η τηλεκπαίδευση και να γίνει πιο εύκολο το έργο των δασκάλων-καθηγητών και μαθητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet