Έναρξη εγγραφών στα προγράμματα ΠΑΟΔΑΠ
Κοινωνία

Έναρξη εγγραφών στα προγράμματα ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνει προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων πολιτών ότι ξεκινούν οι εγγραφές στα προγράμματα που πραγματοποιεί και συγκεκριμένα:

  1. Τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται για εγγραφή, σύμφωνα με το πρόγραμμα της αθλητικής περιόδου 2013-2014, στη Γραμματεία του Οργανισμού, οδό τέρμα Νότου, είσοδος κλειστού Γυμναστηρίου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8:30 π.μ. έως και 2:30 μ.μ. Το ακριβές ύψος της οικονομικής συμμετοχής των δημοτών στα προγράμματα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
  2. Τα μαθήματα στα Εργαστήρια Τέχνης (παιδικό και ενηλίκων) θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται για εγγραφή και καταβολή του ποσού της εγγραφής στη Γραμματεία των Εργαστηρίων, οδός Σπάρτης 1 (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.
  3. Τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται για εγγραφή και καταβολή του ποσού της εγγραφής στη Γραμματεία του Ωδείου, οδός Λάδωνος 5, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5;00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.
  4. Η Μεικτή Χορωδία θα ξεκινήσει τις πρόβες την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014.
  5. Τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 και θα διεξάγονται από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνάσιου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5). Για πληροφορίες και πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΠΑΟΔΑΠ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, θα αποφασίσει και ανακοινώσει το οριστικό πρόγραμμα καθώς και το ύψος της οικονομικής συμμετοχής των δημοτών στα προγράμματα αθλητισμού καθώς και στα μαθήματα των Εργαστηρίων Τέχνης και του Ωδείου, λαμβανομένης υπόψη της οικονομικής συγκυρίας και της μείωσης των εισοδημάτων των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet