Ένωση Γονέων Δήμου Αγίας Παρασκευής: Καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Δήμου Αγίας Παρασκευής: Καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Αγίας Παρασκευής εύχεται, μέσω ανακοίνωσης, καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα επισημαίνει:

Σε λίγες ώρες οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄Λυκείου θα δώσουν τη μάχη τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και θα αφήσουν πίσω τους οριστικά τις σχολικές αίθουσες και τα θρανία.

Παιδιά, σας ευχόμαστε:

  • Να οπλιστείτε με ψυχραιμία και ηρεμία και να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία αυτή με καθαρό μυαλό.
  • Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας.
  • Να μην αφήσετε το άγχος και την αγωνία να επικρατήσουν και κυρίως να γνωρίζετε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις όσο σημαντικές κι αν είναι, δεν αποτελούν παρά μια στιγμή στο μεγάλο ταξίδι της ζωής.
  • Με αισιοδοξία και χαμόγελο να συνεχίσετε την πορεία σας – ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων- και να  προσπαθήσετε να είσαστε περήφανοι για τις επιλογές σας στη ζωή.

Η επιτυχία δεν καθορίζεται μόνο από την είσοδο ή μη στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά κυρίως από τις αξίες, την ηθική και τον τρόπο που θα διαλέξετε να «περπατήσετε» στη ζωή σας…

Kι εμείς οι γονείς, να έχουμε την απαραίτητη ηρεμία και ψυχραιμία ώστε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνουν.

Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία και Καλά Αποτελέσματα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet