Έργα βελτίωσης στις σχολικές μονάδες από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Έργα βελτίωσης στις σχολικές μονάδες από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγ. Παρασκευής

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγίας Παρασκευής, Θοδωρής Μπουρλιάσκος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη τη σχολική κοινότητα μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, υγεία, δύναμη, κουράγιο και καλή πρόοδο και να διαβεβαιώσω ότι η παιδεία αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον Δήμο μας, σημαντική επένδυση για το μέλλον και ότι η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξει το έργο σας.

»Μαζί θα δουλέψουμε οργανωμένα και με καλή διάθεση, ώστε να πετύχουμε τους σκοπούς μας και να λειτουργήσουν όλα τα σχολεία της πόλης χωρίς προβλήματα, προσφέροντας στη σχολική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής τα σχολεία που της αξίζει.

»Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της σχολικής υποδομής των Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑ.Λ., Ε.Κ., και ΕΝΕΕΓΥΛ για το νέο σχολικό έτος, προγραμμάτισε και υλοποίησε σειρά από έργα που είχαν ως σκοπό την βελτίωση καθώς και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων».

Σημειώνεται ότι, με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη σύνδεση του 4ου Γυμνασίου με το φυσικό αέριο του τελευταίου σχολείου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχει ακόμη για καύσιμο το πετρέλαιο.

Οι εργασίες βελτίωσης των σχολικών μονάδων

 4ο Λύκειο – Βάψιμο γραφείων, διαδρόμων, τουαλετών, κιγκλιδωμάτων και εξωτερικής πρόσοψης.

2ο Γυμνάσιο – Βάψιμο αιθουσών, διαδρόμων, κλιμακοστασίων, μπαλκονιών, τοποθέτηση υδρορροών στην είσοδο του κτηρίου τοποθέτηση παγκακίων.

1ο Λύκειο – Βάψιμο αιθουσών, κιγκλιδωμάτων ισογείου και ορόφου, μπασκετών, διαμόρφωση συντήρηση διαδρόμου βιβλιοθήκης του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet