Αγία Παρασκευή: Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας στο 1ο ΓΕ.Λ. για τα προβλήματα του σχολείου
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας στο 1ο ΓΕ.Λ. για τα προβλήματα του σχολείου

Αυτοψία στο 1ο ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι «αντέδρασε άμεσα μετά τη σύγκληση του Σχολικού Συμβουλίου του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, όπου και αναδείχθηκε το πρόβλημα της πρόσβασης των ΑμεΑ, αλλά και το θέμα της αυτόνομης πρόσβασης οχημάτων στο σχολείο (ένα χρόνιο πρόβλημα που οφείλεται σε τεχνικές και νομικές δυσκολίες)».

Ειδικότερα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Σάρκουλα, της διευθύντριας Τεχνικής Υπηρεσίας Ελένης Γατσούλη και του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θεόδωρου Μπουρλιάσκου.

Εν συνεχεία, ο κ. Μπουρλιάσκος συγκάλεσε συνάντηση (για αύριο, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023) όλων των εμπλεκόμενων φορέων, παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας Β’ Ιωάννη Ψαχούλα, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι πιθανές λύσεις των δύο προαναφερόμενων προβλημάτων και να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «ήταν, είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των μαθητών, των εκπαιδευτικών, αλλά και των γονέων, προκειμένου να δίνει λύσεις άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα τα προβλήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet