Αγία Παρασκευή: Ημερίδα με θέμα το Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 15/3
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Ημερίδα με θέμα το Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 15/3

Στη διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Γνωρίζω το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, Μαθαίνω τη λειτουργία του businessportal.gr» προτίθεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με τον Φώτη Αλεξόπουλο, υπάλληλο του ΕΒΕΑ και Οικονομολόγο.

Ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει σχετικά:

«Σε συνάντηση που είχαμε στο δημαρχείο την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά συζητήσαμε από κοινού τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της ημερίδας που έχει σχέση με το σημαντικότατο σύγχρονο εργαλείο της επιχειρηματικότητας που ονομάζεται ΓΕΜΗ.

Η συγκεκριμένη ημερίδα απευθύνεται στους επιχειρηματίες της πόλης μας, τους συμβολαιογράφους, νομικούς, λογιστές και κάθε εμπλεκόμενο φορέα ,η φυσικό Νομικό Πρόσωπο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία ΥΓΕΜΗ.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την 15η Μαρτίου 2023 στον συνεδριακό χώρο του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας που βρίσκεται επί της Οδού Νεαπόλεως. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερομένους συμπολίτες για το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet