Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Κλείνουμε άλλη μία «πληγή» της πόλης μας
Αθλητισμός

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Κλείνουμε άλλη μία «πληγή» της πόλης μας

Ότι «μετά από 33 χρόνια κατάφερε να κλείσει μία “πληγή” που βασάνιζε την πόλη, δημοπρατώντας την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου» αναφέρει η παράταξη του δημάρχου Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Η κατασκευή του κολυμβητηρίου ήταν μια έμπνευση και προσπάθεια του πρώην δημάρχου Λεονάρδου Χατζηανδρέου, που όμως την σταμάτησαν κοντόφθαλμες πρακτικές που, μαζί με την μη κατασκευή σταθμού μετρό στην κεντρική μας πλατεία, αποτελούσαν μελανές σελίδες στην ιστορία της πόλης μας.

Με σωστό σχεδιασμό, διεκδίκηση και κάνοντας χρήση των προβλέψεων των νόμων, κάναμε το πρώτο βήμα για να πάψει να είναι το κολυμβητήριο μια αντιαισθητική “λακούβα”. Εκτιμάται ότι η αποπεράτωση, λαμβανομένων υπόψη των διαδικασιών που απαιτούνται, θα ξεκινήσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Έχουν ληφθεί όλες οι σύγχρονες προβλέψεις, για να είναι το κολυμβητήριο ελάχιστα ενεργοβόρο και βιώσιμο. Έχουμε εξασφαλίσει ολόκληρη τη χρηματοδότηση, με τη βοήθεια και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ώστε η αποπεράτωση να είναι απρόσκοπτη και χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση του Δήμου και των δημοτών.

Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε κάτι που μέχρι πρότινος φαινόταν αδιανόητο. Η αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, είναι άλλο ένα έργο προστιθέμενης αξίας που ξεκινάμε στην πόλη μας, κάτι που σύντομα θα το χαρούμε όλοι μας. Λυπούμαστε που ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο δημοτικός του σύμβουλος Πάνος Γκόνης, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή Γιώργος Οικονόμου, δεν διαθέτουν όραμα για την πόλη μας ούτε θετική διάθεση επίλυσης των προβλημάτων και, με διάφορες προφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, δεν συναίνεσαν ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού έργου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet