Αγ. Παρασκευή: 720 μαθητές θα συμμετάσχουν στο Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης
Κοινωνία

Αγ. Παρασκευή: 720 μαθητές θα συμμετάσχουν στο Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών στο Θερινό Πρόγραμμα ημερήσιας Δημιουργικής απασχόλησης 2022, καθώς θα φιλοξενήσει 720 μαθητές σε δύο διαφορετικές περιόδους και σε έξι διαφορετικά σχολικά συγκροτήματα.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για μία ακόμα χρονιά υλοποιεί το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς- κατοίκους της πόλης μας και κυρίως τους εργαζόμενους γονείς αλλά και τις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες.

Από την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία εγγραφών των παιδιών που θέλουν να συμμετάσχουν στο φετινό πρόγραμμα. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το Τμήμα Παιδείας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν άψογα, για να κυλήσει ομαλά η όλη διαδικασία και να έχουν τα παιδιά μας τη δυνατότητα να περάσουν ένα όμορφο και παραγωγικό καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet