Αλ. Μουστόγιαννης: Δεν δέχομαι την αύξηση των δημοτικών τελών στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Δεν δέχομαι την αύξηση των δημοτικών τελών στην Αγία Παρασκευή

Αντίθετες με την επικείμενη αύξηση των δημοτικών τελών στην Αγία Παρασκευή είναι οι παρατάξεις της πόλης, σύμφωνα και με όσα αναφέρει ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά.

Μάλιστα, ο κ. Μουστόγιαννης σημειώνει ότι ο δήμαρχος της πόλης, Β. Ζορμπάς, «πορεύεται μόνος του», ενώ τονίζει ότι γίνονται συζητήσεις μεταξύ των παρατάξεων για τη μείωση των δημοτικών τελών στα καταστήματα και στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

«Ο κ. Ζορμπάς και η δημοτική αρχή ετοιμάζει να φέρει για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αύξηση των δημοτικών τελών. Εδώ και δύο χρόνια περίπου που τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται συνεχώς λόγω της πανδημίας δεν γίνεται ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να θέλει να κάνει αύξηση των τελών. Αρχικά, δεν φάνηκε καμία διάθεση για συζήτηση και διαβούλευση με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος πορεύεται μόνος του. Προσωπικά δεν δέχομαι την αύξηση και βρισκόμαστε ήδη σε συζήτηση με τις άλλες παρατάξεις για να καταθέσουμε εναλλακτική πρόταση που σίγουρα δεν θα έχει αύξηση των τελών, αλλά θα έχει και μια μείωση για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί με τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet