Αναβαθμίζονται ενεργειακά πέντε πλατείες στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αναβαθμίζονται ενεργειακά πέντε πλατείες στην Αγία Παρασκευή

Σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση που θα ωφελήσει άμεσα την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης προχώρησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρει. Ειδικότερα, χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση των κάτωθι πλατειών της πόλης, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Σάρκουλα, του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Γιώργου Μπαμπουκλή.

Η ενεργειακή αναβάθμιση θα γίνει στις εξής πλατείες:

  • Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.
  • Πλατεία Αγίας Τριάδος.
  • Πλατεία Μικράς Ασίας (πρώην Αρκαδίου).
  • Πλατεία «Μελίνας Μερκούρη».
  • Πλατεία Τσακού.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, σκοπός της παρέμβασης αυτής είναι η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση των πλατειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και η εγκατάσταση και υλοποίηση ενός σύγχρονου, έξυπνου συστήματος τηλεδιαχείρισης φωτιστικών σωμάτων LED.

Επίσης, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι όλα τα φωτιστικά σώματα τύπου κορυφής θα ενταχθούν σε «έξυπνο» σύστημα τηλεδιαχείρισης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο πλήρης έλεγχος του φωτισμού των εν λόγω πλατειών εξ’ αποστάσεως.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας δηλώνει σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που προχωρήσαμε στην υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης. Με την κίνησή μας αυτή θέλουμε και θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών μας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να έρθει η πόλη και οι πολίτες ακόμα πιο κοντά στην νέα ψηφιακή εποχή. Κάτι άλλωστε που αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της παρούσας δημοτικής αρχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet