Απίστευτη επίθεση δημάρχου Αγ. Παρασκευής σε κυβέρνηση και αστυνομία για την πλατεία Άη Γιάννη
Κοινωνία

Απίστευτη επίθεση δημάρχου Αγ. Παρασκευής σε κυβέρνηση και αστυνομία για την πλατεία Άη Γιάννη

Ασυγκράτητος είναι πια στην κριτική του προς την κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, σχετικώς με τα προβλήματα -που συνεχίζονται, όπως όλα δείχνουν- στην πλατεία Άη Γιάννη, αφ’ ενός μεν με τον συνωστισμό νεολαίων και αφ’ ετέρου με τα φαινόμενα παραβατικότητας.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 23/6 ο δήμαρχος εξαπέλυσε άλλη μια σκληρή επίθεση κατά του τρόπου που η (κομματικά φιλική του) κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα στη συγκεκριμένη πλατεία, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «ανύπαρκτη» την παρουσία της αστυνομίας.

Είχε προηγηθεί σχετικό ερώτημα-καταγγελία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη, για συναυλία που γινόταν στις 4 ξημερώματα στον εν λόγω χώρο, με την παρουσίαση μάλιστα και του ανάλογου βίντεο! Αυτό ήταν: ο δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να τα… βάλει με τον τέως ομόλογό του, Γιάννη Σταθόπουλο, κατηγορώντας τον ότι αυτός ευθύνεται γιατί υπερασπίζεται τους νέους της πλατείας, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για «αλητεία» όσων συγκεντρώνονται στον χώρο, επιμένοντας ότι δεν ανήκουν στη νεολαία της Αγίας Παρασκευής.

Επανέλαβε δε τις καταγγελίες ότι κάθε βράδυ «διακινούνται στην πλατεία δύο φορτηγά μπάφοι» και αμέτρητες ποσότητες αλκοόλ, αλλά ουσιαστικά κυβέρνηση και αστυνομία κλείνουν τα μάτια, πιστές στο… δόγμα «μην πειράξουμε τα παιδιά», αποφεύγοντας το πολιτικό κόστος.

Μάλιστα, χθες, ο κ. Ζορμπάς είχε προβεί σε ανάλογου ύφους ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε αναρτήσει καταγγελία γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε σοβαρό τροχαίο όταν νεαρός που -σύμφωνα με την ίδια- κατευθυνόταν στην πλατεία Άη Γιάννη έπεσε με δύναμη πάνω στο όχημά της, καθώς οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ (πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες της).

Με αφορμή το συμβάν, ο δήμαρχος σχολίασε:

«Κοινοποιώ, αυτή την ανάρτηση για όλους εκείνους που προπαγανδίζουν ότι στην πλατεία του Άη Γιάννη συχνάζουν οι νέοι της πόλης μας. Τις αλήθειες αυτής της ανάρτησης τις έχω καταθέσει πολλάκις. Η αστυνομία όλα αυτά τα γνωρίζει, τα έχω εκθέσει πολλές φορές, αλλά δυστυχώς έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!».

Πάντως, εκείνο δεν απαντήθηκε με επάρκεια από πλευράς δημάρχου είναι γιατί «ναυάγησε» η απόφαση που ελήφθη στη μαραθώνια συνεδρίαση του Σώματος την Τετάρτη 12/5, και μάλιστα παρουσία υπουργών και βουλευτών, για διαπαραταξιακές συναντήσεις και κατάρτιση λίστας συγκεκριμένων μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη συγκεκριμένη πλατεία μέχρι τις 31 Μαΐου…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet