Αποκαταστάθηκε πρόβλημα στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Αποκαταστάθηκε πρόβλημα στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής

Υποχώρηση σοβά στην όψη του κτηρίου, στο σημείο σύνδεσης δοκού με διακοσμητικά στοιχεία σημειώθηκε στις 26/2 στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Από την υποχώρηση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, επισκέφθηκε το κτήριο και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο που έγινε υποχώρηση, ενώ προέβη και σε προληπτικούς ελέγχους στις όψεις του κτηρίου, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, νέας υποχώρησης. Τα μπάζα που συσσωρεύθηκαν από τη ζημιά απομακρύνθηκαν πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 27/2.

Υπογραμμίζεται πως στο συγκεκριμένο σχολείο θα γίνουν εντός του έτους εργασίες συντήρησης και επισκευής, στο πλαίσιο του έργου «Στοχευμένες επεμβάσεις σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγίας Παρασκευής», ωστόσο μετά το συμβάν και κατά την επίσκεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα στοχευμένες επεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών στα κουφώματα, αλλά και εργασίες τοπικής επισκευής των όψεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet