Από τις 8:00 έως τις 13:00 τα rapid tests στις 10 και 18/7 στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Από τις 8:00 έως τις 13:00 τα rapid tests στις 10 και 18/7 στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, πως πρέπει να τροποποιήσει τις ώρες διενέργειας των rapid tests που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν το Σάββατο (10/7/2021) και την Κυριακή (18/7/2021) στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Έτσι, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, μπροστά από τον Ιερό Ναό, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και θα πραγματοποιούν ελέγχους  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests).

Οι κάτοικοι της πόλης που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης, πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα, φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει:

  • Να είναι από 10 ετών και άνω.
  • Να είναι πεζοί.
  • Να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το δελτίο ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν το αποτέλεσμα μέσω sms.
  • Σε περίπτωση που καταφτάσουν στην περιοχή πέριξ της κεντρικής πλατείας οδικώς, να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός τους, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθουν στην πλατεία πεζοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet