Αρνητικά τα προληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αρνητικά τα προληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων για την ανίχνευση της Covid-19 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από τις κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), παρουσία του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκου Κωβαίου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 14 Μαΐου, αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του A’ ΚΑΠΗ στην οδό Γούναρη 30, όπου ελέγχθηκαν από τις 8:00 έως τις 15:00, 54 εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος.

Όπως σημειώνει ο Δήμος, «τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης της εξάπλωσης του ιού» και συλλέχθηκαν δείγματα από δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με το κοινό και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Τα αποτελέσματα από τα δείγματα που συλλέχθηκαν ανακοινώθηκαν μετά το πρώτο 48ωρο και είναι όλα αρνητικά.

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, για την καλύτερη δυνατή προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Ζορμπάς μετά το πέρας της δειγματοληψίας.

Η δημοτική αρχή, τέλος, σημειώνει ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020», ενώ σχεδιάστηκε και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet