Α. Γκιζιώτης: Απαιτούμε καταδίκη και τιμωρία για τους ναζί-φασίστες της Χ.Α.
Κοινωνία

Α. Γκιζιώτης: Απαιτούμε καταδίκη και τιμωρία για τους ναζί-φασίστες της Χ.Α.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής της τοπικής Λαϊκής Συσπείρωσης, Ανδρέας Γκιζιώτης, ζητεί καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής που φέρονται ως δράστες σε δολοφονίες και άλλες εγκληματικές ενέργειες και καλεί όλους και όλες στη συγκέντρωση στις 7 Οκτωβρίου στο Εφετείο Αθηνών. Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι ως παράταξη καταθέτουν ψήφισμα επί του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασσκευής.

Ειδικότερα, ο κ. Γκιζιώτης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Στα πέντε χρόνια διάρκειας της δίκης της Χρυσής Αυγής, αποδείχτηκε ο πραγματικός χαρακτήρας σαν εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, σαν εργαλείο του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους, Έλληνες και μετανάστες, ενάντια στο ίδιο το λαϊκό κίνημα. Το «αυγό του φιδιού» γεννιέται και θρέφεται στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, αξιοποιείται για να συσκοτίσει τον ταξικό χαρακτήρα της εκμετάλλευσης των λαών ανεξάρτητα από τη γλώσσα, το φύλο, τη θρησκεία, το χρώμα του δέρματος, κ.λπ. Αξιοποιείται για να επιβάλλει με το μαστίγιο τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της εργοδοσίας, για να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου, όπως φάνηκε από τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές κομμουνιστές της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, τις δεκάδες άλλες δολοφονικές επιθέσεις.

Η αποφασιστική απάντηση στον φασισμό και στον ναζισμό, σε οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη του λαϊκού κινήματος.

Απαιτούμε την καταδίκη και την τιμωρία των ναζί-φασιστών, της εγκληματικής τους δράσης. 

Καταθέτουμε ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 10π.μ. στο Εφετείο Αθηνών (σταθμός μετρό Αμπελόκηποι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet