Β. Ζορμπάς: Δήμαρχε, όταν άνθρωποι σου ζητούν βοήθεια, δεν μπορείς να ξοδεύεις χρήματα για να προβάλλεσαι στο «γυαλί»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Δήμαρχε, όταν άνθρωποι σου ζητούν βοήθεια, δεν μπορείς να ξοδεύεις χρήματα για να προβάλλεσαι στο «γυαλί»

Την άμεση αναμόρφωση ειδικού κωδικού στον προϋπολογισμό του Δήμου που αφορά σε χορήγηση επιδόματος σε πολίτες που ανήκουν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού προκειμένου να βοηθηθούν 100 πολίτες του Δήμου Αγίας Παρασκευής ζητεί από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Β. Ζορμπά, στις υπηρεσίες του Δήμου εκκρεμούν 100 αιτήσεις πολιτών για τη χορήγηση προβλεπόμενου έκτακτου επιδόματος 500 ευρώ. Όπως τονίζει ο κ. Ζορμπάς, ενώ το επίδομα, συνολικού ποσού 50.000 ευρώ, δεν έχει καταβληθεί, ο δήμαρχος «βρήκε 32.000 ευρώ για να διοργανώσει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις προβολής του στη βίλα Ιόλα».

«Δήμαρχε, όταν άνθρωποι σου ζητούν βοήθεια, δεν μπορείς να ξοδεύεις χρήματα για να προβάλλεσαι στο “γυαλί”» τονίζει ο κ. Ζορμπάς προς τον κ. Σταθόπουλο στην ακόλουθ ανακοίνωση:

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Ένα από τα συνθήματα που είχε κάποτε η παράταξη του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου ήταν το «Υπερασπιζόμαστε την κοινωνία». Έμεινε κι αυτό, όπως πολλά άλλα, ένα σύνθημα χωρίς περιεχόμενο.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, εκκρεμούν στον Δήμο 100 αιτήσεις συμπολιτών μας για τη χορήγηση προβλεπόμενου εκτάκτου επιδόματος 500 ευρώ. Εκατό συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση, αδυνατούν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ή ν΄ αγοράσουν τα φάρμακά τους. Η δημοτική Αρχή, των δήθεν «κοινωνικά ευαίσθητων» όμως, δεν ενδιαφέρεται για τους συμπολίτες μας αυτούς, όπως και για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Για πρώτη φορά, από τότε που ιδρύσαμε τις Κοινωνικές Δομές (τις οποίες η δημοτική Αρχή οδήγησε σε μαρασμό), τα Χριστούγεννα του 2017 και το Πάσχα του 2018 δεν χορηγήθηκαν δωροεπιταγές στους δικαιούμενους αναξιοπαθείς συμπολίτες μας.

Ο δήμαρχος, πρόσφατα, βρήκε 32.000 ευρώ για να διοργανώσει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις προβολής του στη βίλα Ιόλα, αποψιλώνοντας κυριολεκτικά κωδικούς όπως αυτόν που ήταν για τον καθαρισμό φρεατίων (χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα πλημμυρίσουν πάλι οι δρόμοι).

Δήμαρχε, όταν υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχούν και σου ζητούν βοήθεια, όταν γενικά την καθημερινότητα των πολιτών την έχεις οδηγήσει σε κακά χάλια, δεν μπορείς να ξοδεύεις τα χρήματα για να προβάλλεσαι στο «γυαλί». Σε καλούμε να προβείς άμεσα σε αναμόρφωση του ειδικού κωδικού για το έκτακτο επίδομα (που αυτή τη στιγμή έχει μόνο 2.000 ευρώ) και να προστεθούν οι 48.000 ευρώ που απαιτούνται για την ανακούφιση των 100 αυτών συμπολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet