Β. Ζορμπάς: Οι αστειότητες κάποιων της αντιπολίτευσης στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Οι αστειότητες κάποιων της αντιπολίτευσης στην Αγία Παρασκευή

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, με τους επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Γιάννη Σταθόπουλο και Γιώργο Οικονόμου), που ξεκίνησε με αφορμή το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην οδό Τρωάδος.

Στη νέα ανακοίνωσή του ο κ. Ζορμπάς αναφέρει:

«Παρακολουθούμε, όπως και όλοι οι σοβαροί συμπολίτες μας, τον τρόπο με τον οποίο ασκούν αντιπολίτευση οι επικεφαλής των δυο μεγαλύτερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης και απορούμε: Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι αστειότητες;

Λίγες μόλις μέρες πριν θεμελιώσαμε έναν νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό, που θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2023. Θα είναι ο δεύτερος που θα κατασκευαστεί επί της δημαρχιακής μας θητείας και ετοιμάζουμε και τρίτον. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούμε πολλά χρήματα για τους δημότες ετησίως και θα φιλοξενούμε τα παιδιά σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ο τέως δήμαρχος μας αποκαλεί με ανακοίνωσή του “έκθετους”.  Έκθετος  είναι ο ίδιος, που ενώ, ως δήμαρχος, είχε στο συρτάρι του τη μελέτη ανέγερσης του σταθμού αυτού (του την παραδώσαμε το 2014), επί πέντε ολόκληρα χρόνια τη “διόρθωνε” (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει). Είναι επίσης έκθετος (μάλιστα αυτοεκτίθεται), γιατί στην ανακοίνωσή του αναφέρεται στο Προεδρικό Διάταγμα 99/17, που αφορά στην αλλαγή των προδιαγραφών φιλοξενίας των Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών. Από μόνος του καταδεικνύει ότι ενώ είχε δύο ολόκληρα χρόνια, από το 2017 έως και 2019, για να προσαρμόσει τους υπάρχοντες παιδικούς σταθμούς, δεν έκανε απολύτως τίποτε. Ίσως αυτά σκεφτόταν στην τελετή θεμελίωσης που παραβρέθηκε και ενώ ήταν μια χαρμόσυνη εκδήλωση, ο ίδιος είχε ύφος ως να παρευρισκόταν σε κηδεία.

Από κοντά, να τον υποστηρίξει με “κροκοδείλια δάκρυα”, ο πολιτικός του συνέταιρος, ο κ. Γιώργος Οικονόμου. Μιλά για “θύματα”, αυτός που προσπάθησε πολλές φορές να σταματήσει αρκετά από τα έργα που προχωρούμε, αλλά δεν τα κατάφερε (πολλαπλό το «κάζο» του, μια λέξη που χρησιμοποίησε σε άλλη ανακοίνωσή του). Θύμα, όπως φαίνεται όμως, θα γίνει μάλλον αυτός από τις ίδιες του τις επιλογές. Ίσως τελικά να καταλήξει να εκλιπαρεί μια θέση σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο, ενδεχομένως στου τέως δημάρχου. Γιατί με την τακτική της τοξικότητας που ακολουθεί μάλλον θα απομείνει εντελώς μόνος στο τέλος. Στα ερωτήματα της τελευταίας  του ανακοίνωσης, του απαντάμε ότι καλά θα κάνει να διαβάσει τη νομοθεσία που είναι άλλη για τους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και άλλη για τα Νηπιαγωγεία. Μάλλον δεν βρίσκει χρόνο, αφού καθημερινά σπαταλά τον χρόνο του να γράφει συνεχώς μακροσκελείς ανακοινώσεις ως “Γραφείο Τύπου της Νέας Αρχής”.

Στις αστειότητές τους απαντάμε με τα ήδη ολοκληρωμένα έργα μας, με όσα θα ολοκληρωθούν και με τα όσα θα ξεκινήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet