Β. Ζορμπάς προς προσωπικό παιδικών σταθμών: Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς προς προσωπικό παιδικών σταθμών: Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποίησαν και οι έξι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής την εβδομάδα που μας πέρασε. «Γέμισαν οι προαύλιοι χώροι των παιδικών σταθμών από μικρά, χαριτωμένα παιδάκια που, άλλα χαρούμενα και άλλα διστακτικά, ξεκίνησαν το ετήσιο πρόγραμμά τους. Γονείς και συγγενείς παρακολούθησαν τον αγιασμό συγκινημένοι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Μετά τον αγιασμό, ο δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στο προσωπικό των Σταθμών και κατανοώντας το δύσκολο έργο τους, δεσμεύτηκε να στέκεται υποστηρικτικά πάντα στο πλευρό τους, «διαφυλάσσοντας τις θέσεις εργασίας τους ώστε να μην απολυθεί κανένας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, ευχήθηκε και εκείνη με τη σειρά της καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους εργαζόμενους, τους γονείς και τα παιδιά.

Στους αγιασμούς παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν στο προσωπικό και στους γονείς η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διονύσης Λέκκας, ο τέως δήμαρχος, Γιάννης  Σταθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης  Μυλωνάκης, Γιώργος Οικονόμου, Άννα Γάκη, Σοφία Αϊδίνη, από το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών η αντιπρόεδρος, Φανή Παναγιωτοπούλου και τα μέλη Χρήστος Γιαννακάκος, Γιάννης ΑρβανιτάκηςΕλένη Αλαμάνη και Θεανώ Νικολούλια, καθώς και ο Γιώργος Κωβαίος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet