Β. Ζορμπάς: Στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής η μελέτη ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής η μελέτη ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης

Ψηφίστηκε τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η μελέτη ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης, ενώ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου αναμένεται να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αναφέρει σχετικά:

«Την Παρασκευή (19/11) ο Δήμος μας θα καταθέσει τη μελέτη στο Πράσινο Ταμείο, προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου.

Επίσης, οι υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν καταθέσει στην Περιφέρεια Αττικής και μελέτη ομβρίων, έτσι ώστε η οδός Ειρήνης να αποκτήσει όμβρια, κάτι που θα εξυπηρετήσει πολλές ανάγκες και θα λύσει αρκετά προβλήματα τόσο επί της οδού όσο και στους πέριξ δρόμους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση των έργων αυτών, αλλά δεσμεύομαι ότι πολύ σύντομα οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής θα ενημερωθούν σχετικά και γι’ αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας για την ταχύτητα της αποπεράτωσης της συγκεκριμένης μελέτης και κυρίως στη μηχανικό του Δήμου Στέλλα Κουλουμπέρη, η οποία και επιμελήθηκε αυτής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet