Β. Σάρκουλας: Το μαύρο, άσπρο κάνει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Β. Σάρκουλας: Το μαύρο, άσπρο κάνει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής

«Το μαύρο, άσπρο» κάνει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής στο θέμα των προσλήψεων καθηγητών για τα Εργαστήρια Τέχνης και το Δημοτικό Ωδείο, όπως επισημαίνει ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Βασίλης Σάρκουλας.

Ο κ. Σάρκουλας επισημαίνει ότι οι καθηγητές εργάζονται στον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), χωρίς να αμείβονται, από τον Οκτώβριο και ότι ο αριθμός τους είναι μικρότερος των 65 που έχει προκηρύξει ο Οργανισμός.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

Με αφορμή την πρόσφατη κοπή της βασιλόπιτας των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης του  Δήμου, αναφέρομαι στην ανακοίνωση του Δήμου που εκδόθηκε λίγες μέρες πριν, για την επικείμενη πρόσληψη 65 καθηγητών στα Εργαστήρια Τέχνης και στο Ωδείο. Στην ανακοίνωση αυτή, αναφερόταν ότι θα προσλαμβάνονταν οι καθηγητές αυτοί τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου. Απολύτως ψευδές. Γιατί οι καθηγητές των Εργαστηρίων Τέχνης και του Ωδείου, ήδη εργάζονται από τον Οκτώβριο. Εργάζονται απλήρωτοι και ανασφάλιστοι τόσους μήνες, κάτι που γίνεται συνέχεια τα τελευταία 5 χρόνια, λόγω της ανικανότητας της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ να ακολουθήσει διαδικασία τέτοια που να εξασφαλίζει την έγκαιρη πρόσληψή τους και τη νόμιμη εργασία τους. Εκτός από αυτό, «φουσκώνουν» πολύ τον αριθμό των πραγματικά εργαζομένων, αφού αυτοί δεν φτάνουν ούτε τους 40. 

Είναι γνωστό ότι η δημοτική Αρχή είναι παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί και τα πιο απλά πράγματα. Όχι, όμως, και την ανικανότητά τους να την προβάλουν σαν «μεγάλη επιτυχία», όχι να κάνουν το μαύρο, άσπρο.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet