Γέμισαν τα καλάθια αλληλεγγύης της ΔΡΑΣ.Ε.
Κοινωνία

Γέμισαν τα καλάθια αλληλεγγύης της ΔΡΑΣ.Ε.

Περίπου 750 κιλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στα «καλάθια αλληλεγγύης» που τοποθέτησαν τα μέλη της «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» σε σούπερ μάρκετ της Αγίας Παρασκευής, αλλά και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής και θα διατεθούν σε 322 οικογένειες που υποστηρίζονται από τις ανωτέρω δομές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014, κάνοντας πράξη την πρώτη διεθνή συνεργασία της «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» με το Αμερικανικό Κολλέγιο DEREE και με Αμερικανούς φοιτητές από το Πρόγραμμα Αριστείας του University of North Florida, γέμισαν και πάλι, χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια όλων, «καλάθια αλληλεγγύης» σε σούπερ μάρκετ της πόλης. Την ίδια στιγμή στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής ενημερώθηκαν οι πολίτες για το έργο των Κοινωνικών Δομών των Δήμου στα πλαίσια της Πράξης: «ΔΡΑΣ.Ε.: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».

Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των συνδημοτών μας, που για μία ακόμα φορά έκαναν πράξη την αλληλεγγύη και θα διατεθούν για τις 322 οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Μαγειρείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, όπως το θέμα της μετακίνησης στην οδό Αγίου Ιωάννου που τη συγκεκριμένη μέρα ήταν κλειστή, λόγω του εορτασμού και πανηγυρισμού της Αγίας Παρασκευής στις 26/7, το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό (συγκεντρώθηκαν 230 σακούλες με περίπου 750 κιλά τρόφιμα).

Κοντά μας βρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλη μας, κ. Σταθόπουλος Γιάννης και η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Παπαδοπούλου Ελευθερία. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των συνδημοτών μας, μας δίνει τη δύναμη για μελλοντικές δράσεις.

Για την MKO «ΔΡΑΣ.Ε.»- Δράσεις Εθελοντών

Ο πρόεδρος

Αυγουστίνος Κάτσαρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet